inat huysuz kızım

hepinize tşk ederim kızlar birazdan eve gidicem yorumlarınıza cvp yazamazsam kusura bakmayın :( bu arada kandiliniz mübarek olsun ve hayırlı bayramlar hepinize.sizin fikirleriniz düşünceleriniz benim için çok değerli tşk ederim

GelenKutusu GelenKutusu arkadas tecrubelerini paylasmis, kizim henuz 2,5 yasinda ama, ben de aklimin bir terine nit ettim, cok tesekkurler.
Sizin konunuzun ana fikrini birkac msj once yazmissinuz aslinda "bazen isten gelince uzerimi bile degistirmeden mutfaga geciyorum "
Bu hatayi birkac kez ben de yaptim. Kizimin yuzundeki hayal kirikligi beni kendime getirdi.. ki o henuz bir bebek.. onlarin tek istedigi oncelikli ilgi ve sevgi..

İlgilenmeye çalışmak ayrı ilgilenmek apayrı
İşten daha önemli olan şeyler var...
Beraber aktivite yapabiliyor musunuz ? Ona özel bir tiyatro günü uygulayabiliyor musunuz?
Saçını tarayıp saatlerce okşuyor örüyor musunuz?
Çoook şey buna benzer.. En ilgi zamanı , büyümeye başladığı bocaladığı bir zaman...
İlerlemeden ipin ucunu tutmazsanız kaçırırsınız.

arkadaslarin dedigi gibi ergenlige giriyor olabilir ancak. burnunu bile kanatmasi bariz bir sekilde ilgiye sevgiye muhtacim demek kizinizla kaliteli zaman gecirin. tv telefon mutfak bulasik yemek derken zaten cok goremedigi annesini cok ozluyordur. yemek elbette yapacaksiniz bunu onunla eglenceli bir sekilde yapmayi deneyin. ceza ve odul sistemi maalesef ters tepen birsey

hımmmm ben mutfağa sokmam dağılacakda bana iş çıkacak diye çünkü bazen üzerimi bile değiştiremeden mutağa giriyorum :KK43: ama haklısınız mutfakta berabar bişeyler yapmak hoşuna gidecek
Bencede mutfàga sokun.
Benim ablam ta covuklar kucukkken onlara kurabiye yaptiriedi yaprak sarmasi yaptirirdi birlikte onlar yaptigindan degil maksat ogrensin mutlu olsunlar diye bu yuzden ablami cok takdir ediyorum.
Mesela benim yegenimde 11 yasinda tek basina kek yapabiliyor.niye?
Cunku ablam ona ogretti ozguveni var..
Yani sende hafta sonu onla guzel vakitler gecirebilorsin.
Ins. Atlatirsin bu durumu..
Benimde kizim var bende onla arkadas gibi herseyi ogretip onla samimi olmak istoyorum..
Cocuk yetiştirmek bu devirde inan cok zor ortam kotu cociklar cok nankor herseyi al .bir sakiz alma sen kotu annesin meseal yani..

Bencede mutfàga sokun.
Benim ablam ta covuklar kucukkken onlara kurabiye yaptiriedi yaprak sarmasi yaptirirdi birlikte onlar yaptigindan degil maksat ogrensin mutlu olsunlar diye bu yuzden ablami cok takdir ediyorum.
Mesela benim yegenimde 11 yasinda tek basina kek yapabiliyor.niye?
Cunku ablam ona ogretti ozguveni var..
Yani sende hafta sonu onla guzel vakitler gecirebilorsin.
Ins. Atlatirsin bu durumu..
Benimde kizim var bende onla arkadas gibi herseyi ogretip onla samimi olmak istoyorum..
Cocuk yetiştirmek bu devirde inan cok zor ortam kotu cociklar cok nankor herseyi al .bir sakiz alma sen kotu annesin meseal yani..
Ayrica benim kizim 4 yasinda ama ben ona yumurta prisirken mesela birazcik karistormasina izin veroyorum ogrensin herseyi mutlu olsun.
Mesela ben sarmisak dovuyorum oda geliyor yanima anne bende yapmak istiyorum birazcik noluuur diyor.
Bende veeiyorum elini tutup beraber yapiyoz.
Ben mukemmel bir anne olmak icin elimden ne gelirse yapamya calisiyorum ins.
Kizima layik ona sevgimi herseyiyle gosterip verebilen bir anne olurum insAllah..

geçiyomu peki ben hiç hatırlamıyorum ergenliğimi bide annamdan korkardım ben trip atmak nerde öf bile diyemezdim
Kocaman cocuk acaba neyden korkuyor? Muhakkak var bir sey onun aklinda.
Geçiyor geçiyor. Zordu ama ben liseye geçince geçti. Derslerimde basariliydim ama ona ragmen baski yapiyorlardi calis diye.

Back
X