• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inatçı eşimle nasıl başa çokarım :(

duygusuzhasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
528
101
123
35
İstanbul
mrb kızlar eşim okadar inatçı ki onla nasıl başa çıkcam bilmiyorum ben de çok inatçıyım aslında ama o daha baskın çok tartışmalarımız oluyo bu yüzden hep ben üzülüyorum hep benim dedğim olacak diyor başka bişey demiyo küçücük bi örnk vereyim size bi bebek bekliyoruz abisinin çocuklarının beşiği varmış onu alalım diyor bende yeni istiyorum ilk çocuğumuz sonuçta oysa kesinlikle almam diyor :(

mrb kızlar eşim okadar inatçı ki onla nasıl başa çıkcam bilmiyorum ben de çok inatçıyım aslında ama o daha baskın çok tartışmalarımız oluyo bu yüzden hep ben üzülüyorum hep benim dedğim olacak diyor başka bişey demiyo küçücük bi örnk vereyim size bi bebek bekliyoruz abisinin çocuklarının beşiği varmış onu alalım diyor bende yeni istiyorum ilk çocuğumuz sonuçta oysa kesinlikle almam diyor :(

eşine ; istersen bebek de yapmayalım beşikle birlikte bebişi de alalım o bize yeter de :49:

O zaman bebekte yok de. Anne olacak sensin ve ilk bebeğin istediğini almak hakkın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yerinde olsam abisinin beşiğinide istemezdim yenisinide istemiyorum derdim..çocuk doğduğunda alırdım bebeğimi yatağa kocayı koltuğa yollardım hadi naaşşş diye ozaman görür o inadı..insan biraz anlayıslı olur ya hamile karşındaki kadin..hiç kusura bakmayın kızlar siz bu adamlari tepenize çıkariyosunuz

İmza

Yerinde olsam abisinin beşiğinide istemezdim yenisinide istemiyorum derdim..çocuk doğduğunda alırdım bebeğimi yatağa kocayı koltuğa yollardım hadi naaşşş diye ozaman görür o inadı..insan biraz anlayıslı olur ya hamile karşındaki kadin..hiç kusura bakmayın kızlar siz bu adamlari tepenize çıkariyosunuz

İmza

siz evlimisiniz peki bn sevdiğim kişiyle evlendim onun üzülmesine dayanamam ama erkeklerde böyle bi düşünce yok :(

besik konusunda katiliyorum benimde ilk bebegim olsa yeni isterim herseyi tabi durumumuz olcusunde ama umarim orta yolu bulursunuz

zor benim esimde oyle bende inatim.bi caresini bulamadim..bende muzdaribim.eger bi cozum bulirsan banada soyle:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde var oyle bi tane gercekten cok sinir bozucu huylu huyundan vazgecmiyo

Tatli tatli anlatsan kanina girsen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

madem hep üzülen sensin bence bu adamdan bebek filan yapma. önce adamlığı insanlığı öğrensin.
bu deveyi güderim ben diyosan o başka tabi. sorunlar çözülmedikçe dağ gibi oluyo.

siz evlimisiniz peki bn sevdiğim kişiyle evlendim onun üzülmesine dayanamam ama erkeklerde böyle bi düşünce yok :(

Evet evliyim 10 aylıkta oğlum var..benim eşime o olmadıgındada gayet mutlu yaşayabilirimi okadar iyi empoze ettimki..bilmiyor o olmadığında hayatım nasıl altüst olacağını yoksa bende onun nazıyla uğraşır dururdum

İmza

Benim esim ve bende cok inatciyix ama
Her seferinde orta yol bulmayı başarıyoruz. Bu ornekten yola çıkalım.bizim aramızda bu konu olsa sonuc beşiğin Abi'den alınmasına ama oda takımının da benim istediğimin alınacağına karar verirdik.

sadece bunda değilki bu en küçük önemsiz örnek

Biz kadınlar daha detaycı daha duygusal yaklaşıyoruz olaylara.Ama erkekler olaylara en basit haliyle tepki verirler. Evet ilk bebek ilk heyecan tabiki herşey yeni olmalı.Ben sana tamamen katılıyorum ama eşininde yumuşak bir tarafı vardır kesin .Sende o yönünü kullanarak onun aklına girebilirsin bu yeni beşik için :13:

Back
X