İNATÇI EŞŞŞ

Siz

Siz farklı bş açıdan yaklaşmışsınız ama bunu yaşayan bilir birazcık kendinizi benim yerime koyun lütfen bekar arkadaş ne zararı olur diyorsunuz zararı şu onlar başı boş bi gün orda bigün burada geziyorlar evlilerin sorumlulukları olduğunun farkında değil istiyorlarki halen eskisi gibi gezelim evli bi insan kim olursa olsun buna ayak uyduramaz eşim de kafasına silah zoru dayanmıyor ama ni yaşanmışlık var yıllarca birlikteydik gitmesem birsürü iğneleyici laf adamın adı kılıbığa çıktı kiiii psikolojik baskı yapıyorlar birazda eşim eğlenceli bi karakter olduğu için ısrarda ısrarda adam bahane uyduruyor misafirim var diyor misafirin gidince saat kaç olursa olsun gel diyorlar başka bi bahane uyduruyor tmm bizde iptal ettik yarın görüşürüz diyorlar.. Adamın çocukluk arkadaşı ne yapsın yanı terslese ayrı dert açmasa taaa eve kadar geliyorlar emri vaki tavırlar fln offf yazsam işin içinden çıksmazsınız yani

Sen de adamı söylene söylene darla daha çok it onların kucağına. Aferin aynen devam.. :KK70:

Bu olayın içinde olan bunu yaşayan sizmisiniz yorum yapmak için yapmışsınız diğer acıklamalarımı okusaydınız böyle bişey yazmazdınız umarım tekrar yazayım belki bu sefer idrak edersiniz adam il dışında görev yapıyor haftanın 3 günü evde ve arkadaşını kaç defa uyardı kızdı açıklama yaptı karşı taraf yüzsüz suratına tükürsen şükür der..tabiki her aranıldığında gitmiyor benim eşim açık açık yazdım sürekli gece gündüz ara ara ara rahatsız lık duyuyorum bunu da açıkça belirttim bende dedimki değiştir şu numarayı bi süre araya mesafe girsin..bunu da anlamayacak kadar eşek değilllerdir inşallah şikayetçi olan benim..
Problem eşiniz. Siz bunu kabullenemiyorsunuz. Adama zorla tasma takıp götürmüyorlar ya. Bakın kendiniz inatçı diyorsunuz. İstemese o kadar inatçı adamı milyon kez çağırsalar yine gitmez.

ay öyle bi bahsetmişsin ki adamı evden başına silah dayayarak çıkarıyorlar sanırsın. eşin de sana tersliği bence gurur yapar yine aramaz o kadar gelmiyorum dedikten sonra. eşiniz sizi ayakta uyutuyo kafasına göre geziyo numarayı değiştirse nolacak yine vermeyecek mi aynı adamlara.

Back
X