Ayyy kuzum kıyamam sana ben ya .. Ne güzel tanışmışsınız, bizim ki kadar anlamlı gerçekten. Onunla birlikteyken bu kadar güzel bi tesadüfler karşılaştık kesin evleneceğim kişi gözü ile bakıyordum

bu arada nedendir bilmem ama bana siz barışacakmışsınz gibi geliyor. İçime öyle doğuyor yani. Bide ikimiz birlikte hiç birşey yapmadan bekleyelim canım, kendimizi zorlayalım tutalım ama yinede bekleyelim. Bak mesela benim ki 2 gündür whatsapp ta çok sık onlıne kıskançlık krizlerine girdim öfkeden deliye döndüm. Sen kiminle konuşuyorsun yazıp yazıp siliyorum kendimi zor tutuyorum ama sabretmeliyiz

geçen Mehmet coşkundenizin bi yazısını okudum orada geri dönmesini istiyorsanız onu serbest bırakın. Sizi kaybettiğini sanacak ve korkacaktır. Hatta kısa flörtler bile yaşamasına izin verin. Her hüsranda sizin ne kadar mükemmel olduğunuzu atırlayavak diyoduu. Yapmış o kısa flörtler hüsran değilde ona gayet iyi gelirse

((( allahım çıldırmanın eşiğindeyim sen sabır ver bize .. Bu arada o falcı olaylarını bende 1 ay içerisinde çok yaptım kuzum en son Kadıköy'de gittim adam bundan umudu kes hiç bi çabası yok dedi. Valla psikolojim bozulmuştu resmen o Kadıköy sokaklarında kimseye aldırış etmeden ağlaya ağlama yürüdüm. Bugün bi tane baktırdım oda 20-nisan 20 Mayıs arası barışacaksınız dedi seni seviyor dedi . Barışmanız kısa sürmeyecek falan dedi. Hangisine inanayım Bilmşyorum

el açtım Rabb'ime dua ediyorum. Artık dualarımda sende varsın tatlım. Mesaj hakkın gelince özelden yaz olur mu