kızlar erkek arkadaşımla ben son sınıftayız...erkek arkadaşımın maddi durumu ii değildi işe girdi gece 11den sabah 9a kadar çalışıyor temizlik yapıyor garsonluk yapıyor ordan okula geliyor...haftasonları kpss kursuna gidiyoruz... ama çocuk çöktü resmen...uyku yok bişey yok...yaşlandı resmen 2 ayda
çalışmak ii bişey ama 3 işi aynı anda idare etmek zor...ben mesela parttime çalışıorum zorlanmıyorum... ve derdim şu ki sevgilimin babasının parasını evli işi olan abileri yiyorlarmış bunu sevgilim anlattı bu durum zoruna gitmiş..annesi isyan etmiş emekli maaşını okuyan oğluma ver diye...babası artı pimapen takıyor abileriyle...yani secgilimi şehir dışında perişan etmeyecek kadar durumları var...
ısrar ediyorum bu kadar çok çalışma parttime çalış bbanla konuş diye ama çekingen mi yada gururdan mı bilmiyorum...babam 1 ay sonra maaş kartını yollayacağını duydum yollarsa çalışmam diyor... çok üzülüyorum ben geceleri rahat rahat uyurken sevgilim hiçbirşekilde ısıtılmayan yemekhanelerde donarak çalışıyor
onu çalışmamaya babasıyla konuşmaya ikna edemiyorum:2:

ısrar ediyorum bu kadar çok çalışma parttime çalış bbanla konuş diye ama çekingen mi yada gururdan mı bilmiyorum...babam 1 ay sonra maaş kartını yollayacağını duydum yollarsa çalışmam diyor... çok üzülüyorum ben geceleri rahat rahat uyurken sevgilim hiçbirşekilde ısıtılmayan yemekhanelerde donarak çalışıyor

onu çalışmamaya babasıyla konuşmaya ikna edemiyorum:2: