İnatla bir gün ANNE olacağım !

emelimle dünürüm gelmiş batuyu sormusunuz
2 yas senduromu yasıyoruz çoook zor kızlar inanılmaz azdı hiç laf dinlemiyo kendll kafasının dikine gidiyo herseye ağlıyo bağırıyo ne görse onu yapıyo hergün aksam bayo sorunumuz var bayo diye ağlıyo taki banyoya girene kadar susmuyo cıkarırkende ayrı bir dert zaten üstünü giydirmiyo herseyi olumsuzlastırıyo ye desen yemem yat desen yatmam gel desen gelmem suan en iyi günleri inanın bana
batuhanın hala öğlen uykusu var 2saat ama gece geç Yatıyor halada emiyor bakalım doğum günü gecsin bıraktıracağım zaten sonn 10 gün kaldı zaman cok cabuk geciyor kızlar her anın tadını çıkarın

emelciğim sünnet oluyormus oğlışun tam erkek olacak desene maşallah inşallah sorunsuz atlatırsınız bu dönemi

merhaba kızlar iyisinizdir umarım. Biz iyileştik baya . Bizim kız çok iştahsız yalnız hiçbişey yemiyor aç aç geziyo ne yapcm ya sizle de de varmı aynı durum bana yardım edin.

Emelcim sünnet ettireceksin sanırım Allah kolaylık versin biraz zorlancan ama neyse artık.

Kızlar resimi mail atayım ama bende mailiniz yok nerden bakcam.

aaaaaaaaa cok üzüldümmmmmmmm ya herkese yazdım....o kadar uzundu ki ...hepsi gitti..ay nasıl gıcık oldummmmmmmmmmmmmmm.....
neyse kısaca yazım kızlar nasılsınız...cok öptümmmm....
bebeleride ..hasta olan herkese gecmis olsunnn..

ay valla hevesim kactı ayol ..yarım saattir yazıyodum yaaaaaaaaaaa

slm kızlar nasılsınız
bugün esra oğluşunu kucağına alacak inşallah sağ salim kavuşurlar birbirlerine
kızlarrr sizler ne yapıyorsunuz gelen giden yok nerelerdesiniz

kızlar ben hala doğurmadım 1 cm lik açıklığım çıktı cuma artmasını bekliyoruz artmazsa p tesi sezeryan olcam artık kısmet

kızlar hepinize selammm.... Pek vakit bulamıyorum o nedenle gece geldim:33:
Öncelikle Esra'cım Allah yardımcın olsun..Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallahhh..
Esma'cım korkutma kız beni iki yaş sendromu felan diye:63: Ben bir yaşına girsin düzelsinler diye gözlerinin içine bakıyorum.. Senın o yaramazdan bende iki tane unutma:9: Batuyu öpüyorum kocaman...
Mervem Teyzem Nisa da iyice düzelmiştir artık inşallahh.. Hem kendi yerime hem Batunun yerine öpüyorum onu:1:
Sinemim ikizdaşım gelmiş gitmiş... Nasılsın hayatım..Bebeklerden yürüyen var mı? Yürümeseler daha mı iyi acaba:26:
Asiyecim senın ve Asyanın iyi olmasına sevindim..Yeme sorunu birkaç gündür benimkilerde de var. Gerçi kızımın kilosu gayet iyi ama benım oğlan biraz çıt kırıldım olacak sanırım:1: Sıkma canını acıkınca yer nasılsa.. Mail olayına gelince: canım senı msn ye ekledim ya ben. aşk olsun oradan yolla işte:7:
veee diğer kızlar.. Şebom, Mervem, Sinemim, Seherim, Ayşem, Pınarım umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir...
Sıra geldi bizeee...Biz Çarşamba günü sünnet olduk.ne bağırma ne yırtınma sormayın.. Birde ben de girdim.. Sanki benı sünnet ettiler.:1: Çok zormuş gerçekten.. çıkışta bende Alp de ağlıyorduk. Sinirden babasını boğasım geldi.. Çünkü benım tüm ısrarlarıma rağmen yaptırdı..Neyse baya bir sıkıntı çektik. Hatta bugün acile bile gittik.. Akşam biraz daha iyiydi bakalım.. Babaannemiz yanımızda..İyice kucağada alıştık. O güdünce eski düzene nasıl gireceğiz bakalım.. Benden tavsiye oğlunuzun aklı ermeden yapmayın..Hem erkek için özel bir anı bence sünnet.. Hatırlaması daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Hemde durdan yapmadan anlar kıpırdamadan yatar yatağında..Alp i zaptetmek mümkün değil...eee tabi bir de Naz ımız var.. Alp hep kucakta olduğu için Naz orta yerinden çatlayacak sormayın.. Çok kıskanç bir kızım var..Büyüdükçe düzelir inşallahh..
Bizden haberler bu kadar.. hepinizi kocaman öpüyorummm.. İyi gecelerrr

slm fıstıklar nasılsınız bakalım
esra canım hayırlısıyla kucağına almısındır meleğini umarım
emelim kuzum ilkk olarak daha cok erken bırak gec yürüsünler
sonna 2 yas sendromu denen sey çok doğru üzgünüm ama
neler çekiyoruz bi görsen yavas yavas ilerleyin bu günlerinde tadını çıkarın

çok şükürr atlattık mikrobik durumu:)

teyzem bende seni rüyamda gördüm sana gelmişim sen bitap haldesin yorgun bitkin ikizler nerde diyorum bana göstermiyosun.rüyamda bile yorgunsun kız malum olmuş bana allah yardımcın olsun cnm..

dünürüm damadımın resmi geldi kız tam damat olmuş yoksa bize mi geliyorsunuz istemeyee.bigün kocişin gelince iste atla gel sende

esracım sağlıkla kucağına almışsındır inşallah meleğini ay inanamıyorum kız esraa daha dün gibiydi olmuyo diye üzüldüğümüz günler süpeeeer süper:52::32:

Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
Biz asyayla iyileştik kızımın doğumgününe az kaldı ay sonu yaşına basacak,
Esracım hayırlısı ile doğurmuştur inşallah

herkese selammmm
emelim ikiz anası öncelikle hayırlı olsun.....aradan çıkardınız işte ne güzel..bende çok istiyordum ama gözümü korkuttun kız....bizim oğlan kendi ayakta duruyor artık..bir adım atıp sonra kucağına hopluyor..bi de sünnetli olsa zor olur tabi...bilmem kafam karıştı...kızımda balerin gibi ayak ucunda sıralıyor....zaten ayaklandığı belli olmuyormu gelemiyorum bile buraya...artık birinin altını değiştiriken öbürü hep üzerimde..bakıcıya zaten kızım hiç alışmadı...oğlanda işe yarıyor ama ikiside anneci oldu bu aralar...oğlan ba ba ba sayıklıyor kız de de de ama ikiside ana kuzusu .....çok şükür günümüze ama zorlanmıyor değilm...bir de bakıcıda olsa elin kadınına asla güvenemiyorsun ya da ben bunu yapamıyorum....ama yardımı tabiki var ....yardımcının en iyi yanı şu yine çoğu şey üzerimde ..çocukların çok şeyi ile ben ilgileniyorum yemeği ilacı altı oyunu banyosu vs . hiç bir şeyi tam teslim etmedim.bana yardımcı pozisyonda ne dersem onu yapıyor ...ama o da beni bunalmaktan kurtarıyor..oyun oynuyor ilgileniyor temizliğimi yapıyor..bi de akşamları eşimle bir iki saat dışarıya çıkıyoruzz.psikolojim bozulmuyor..böyle bir düzen kurduk.. akşamları birine ben kalkıyorum birine bakıcı...işte bizden böyleee sonuçta havalarda güzel gidiyor..yaşgünümüzde yaklaştı mutluyum çok şükür..allah herkese nasip etsin bu güzelliği.

kızlar sizleride özledim keşke biri olsaydı kötü zamanda gelmişim kimse yok...tek tek yazmıcam ..çünkü hep birilerini unutuyorum ve üzülüyorum ..tüm bebeleri gıdışından .arkadaşlarımı da yanaklarından öptümm..

kızlarr nasılsınız canlarım umarım herkes iyidir fırsat bulup gelemiyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz canlarım

Hepinizeeee selammmm..:52:
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Darısı sizin oğlanlarınıza olsun:65: Allah damatlıklarınıda göstersin..
Teyzem Mervem aynen rüyanda gördüğün gibiyim inan..:) Alp iyice kucak bebesi oldu. bazen almıyorum iyice alışmasın diye ama bu seferde gözyaşlarıyla ağlıyor ve ter içinde kalıyor. nasıl vazgeçireceğim bu halinden bilmiyorum. Kayınvalidem döndü. sonra annem geldi birkaç gün. artık yalnızız eskisi gibi..:2: Alp in pipisi daha iyi artık pek sıkıntımız kalmadı.
Sinemim ikizdaşım maşallahh senın kuzulara.. Benım kız ayakta bir kaç saniye duruyor ama henüz adım atmayı beceremiyor. Oğlan desen ağlamaktan ayakta durmuyor ki hep kucakta..:9: duvarlardan ve eşyalardan tutunarak gidiyorlar ikisi de..Bende ümitle yaşlarına girmeden yürüsünler derdindeyim..Bakalım kısmet..
Sinemcim bebeğini güle güle büyüt.. Seni anlıyoruz merak etme biraz büyüsün bizim gibi fırsat bulursun inşallahh.. Bak bize 2 tane ile bile fırsat buluyoruz...
Esma cım Batu nasıl? Yeni yaramazlık var mı:60:Bu arada BATUUUU İYİ Kİ DOĞDUNNNN.. NİCE YILLARRR...
Asiyecim mailini aldım.. Maşallahh Asya Hanıma..
Bu aralar yine kimseler uğramaz oldu buraya... Bende fazla kalamayacağım. Yaramazlarım uyurken yemek yapmam gerekiyor..Hepinize kolay gelsinnnn

esmacım nice yaşlar olsun damadıma. rabbim hep yüzünü güldürsün,sağlıkla,mutlulukla hep nice yıllar görsün.. seni çok seviyoruz batucummmmm:16:

nisanur-merve:46::54::54:

emelciğim ve dünürcüğüm çoooook tesekkür ederiz size facede fotolarımız var ama burayada yüklerim inşallah fakat boddim hasta doğum günündede hastaydı zor oldu halada düzelmedi ama daha iyi bende hastayım yorgunum uykusuzum napcam bilmiyorum artık basım çatlıyo dua edin kızlar bana

dünürüm hayırdır gribal mi? geçmiş olsun kuzunada sanada çok salgın ya herkes hasta..
doğum günü resimlerini bekliyorum canım.

kızlar mevlid kandiliniz mübarek olsun ...artıııı sevgililer gününüz kutlu olsunnn

merhaba arkdaslar bende yeni katildim araniza ole sohbet etmek icin ve de hamile kaldigim zman burdan bagirmak icin hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm diye ama degilim:43:

selammmm hatunlarrr....
Esma cım geçmiş olsun hem sana hem Batu'ya..Maşallahhh 2 yaşına girdi. Resimleri bekliyoruz..
Yine kimseler uğramaz olmuş..Eski günler geride kaldı :9:
Gelelim bizeee... Benımkiler bugün yine formlarındaydı..Daha yeni uyuttum inşallah uyurlarsa.. bu arada size bakayım dedim.Unutmadan birşey soracağım. gerçi bu sorum Mervem teyzem gibi emzirenler olmayacak:33: şimdi bebeklerim 1 yaşına bastıklarında da gece kalkacaklar ya.. ben o gece kalktıklarında aptamil yerine inek sütü versem ne olur. Tok tutar mı?

Pourgua aramıza hoşgeldin.... İnşallahhh Allah gönlüne göre verir ve kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Kendinden bahsedersen seni tanırız..
Sehercim sende buradasın sanırım. uzun zamandır yoktun sende. Merve ile buluştunuzmu? Selen nasıl?

Pourgua aramıza hoşgeldin.... İnşallahhh Allah gönlüne göre verir ve kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Kendinden bahsedersen seni tanırız..
Sehercim sende buradasın sanırım. uzun zamandır yoktun sende. Merve ile buluştunuzmu? Selen nasıl?

tsk ederim cnm ilgin icin.ben bi turlu bi senedir hamile kalamayan bi insanim:59:1 sene once 1bucuk aylik dusugum oldu ama hala bi bebegimiz olmadi o kdr ugrasioruz beceremioz:17:ve yurt disinda oldugum icin yalniz hisediorum bazen kendimi ve buraya uye oldum sizinle konusmak dertlesmek beni rahatlatacak eminim nolur beni yalniz birakmayin kizlarr sila özlemi bebek özlemi derkennn aglicam bakk simdi :43:

Back
X