kızlar hepinize selammm.... Pek vakit bulamıyorum o nedenle gece geldim

Öncelikle Esra'cım Allah yardımcın olsun..Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallahhh..
Esma'cım korkutma kız beni iki yaş sendromu felan diye

Ben bir yaşına girsin düzelsinler diye gözlerinin içine bakıyorum.. Senın o yaramazdan bende iki tane unutma

Batuyu öpüyorum kocaman...
Mervem Teyzem Nisa da iyice düzelmiştir artık inşallahh.. Hem kendi yerime hem Batunun yerine öpüyorum onu

Sinemim ikizdaşım gelmiş gitmiş... Nasılsın hayatım..Bebeklerden yürüyen var mı? Yürümeseler daha mı iyi acaba:26:
Asiyecim senın ve Asyanın iyi olmasına sevindim..Yeme sorunu birkaç gündür benimkilerde de var. Gerçi kızımın kilosu gayet iyi ama benım oğlan biraz çıt kırıldım olacak sanırım

Sıkma canını acıkınca yer nasılsa.. Mail olayına gelince: canım senı msn ye ekledim ya ben. aşk olsun oradan yolla işte

veee diğer kızlar.. Şebom, Mervem, Sinemim, Seherim, Ayşem, Pınarım umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir...
Sıra geldi bizeee...Biz Çarşamba günü sünnet olduk.ne bağırma ne yırtınma sormayın.. Birde ben de girdim.. Sanki benı sünnet ettiler.

Çok zormuş gerçekten.. çıkışta bende Alp de ağlıyorduk. Sinirden babasını boğasım geldi.. Çünkü benım tüm ısrarlarıma rağmen yaptırdı..Neyse baya bir sıkıntı çektik. Hatta bugün acile bile gittik.. Akşam biraz daha iyiydi bakalım.. Babaannemiz yanımızda..İyice kucağada alıştık. O güdünce eski düzene nasıl gireceğiz bakalım.. Benden tavsiye oğlunuzun aklı ermeden yapmayın..Hem erkek için özel bir anı bence sünnet.. Hatırlaması daha güzel olacaktır diye düşünüyorum. Hemde durdan yapmadan anlar kıpırdamadan yatar yatağında..Alp i zaptetmek mümkün değil...eee tabi bir de Naz ımız var.. Alp hep kucakta olduğu için Naz orta yerinden çatlayacak sormayın.. Çok kıskanç bir kızım var..Büyüdükçe düzelir inşallahh..
Bizden haberler bu kadar.. hepinizi kocaman öpüyorummm.. İyi gecelerrr