İnatla bir gün ANNE olacağım !

cancer

Maşallah Barekallah:)
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
7.467
7
356
İstanbul
kızlar belki biyerlerde rastlamışsınızdır bana tam 1yıl olacak kkya üye olalı ve ben kk sayesinde birçok şey öğrendim ,geliştim..

başımdan bir gebelik geçti ve kalp atışı alınamadığı için 27 ekim günü ağlayarakta olsa ayrıldım yavrumdan..şimdi yılmadım ve 4aydır tekrar bebek istiyoruz.

benim gibi olan veya hiç bebeği olmamış olan yada bebeği olup bize destek olmak isteyen tüm arkadaşlarımı buraya bekliyorum. samimi ve düzgün arkadaşlıklarlaa..a.s.

Ben geldim... :))) Hayırlı uğurlu olsun yeni topik.. Hepimize şans getirsin :)))

ben gelir gelmez ilk sorudan başlayayım bir ayda iki kez yumurtlama olur mu sizce farklı zamanlarda:))))

merve ellerine sağlık, hayırlı olsun topik, hadi bakalım, sabır ve inatla devam edelim :))

evet mervecim eve gider gitmez hemen yaptım tadı da fena değil asiyenin söylediği gibi aç karnına sabah akşam bakalım ne olacak perşemde tekrar gidicem inş bişeyler hareketlenir

bu arada canım diğer topikte olaylar kızıştı heralde durumlar kötü sanırım ayşeyi de engellediler

öncelikle topik adına kocaman bir İNŞALLAH! diyorummkaydirigubbakcemile5 HAYIRLI UĞURLU OLSUN:nazar:
ben gelir gelmez ilk sorudan başlayayım bir ayda iki kez yumurtlama olur mu sizce farklı zamanlarda:))))
canım olabiliyor sanırım nadiren....

evet mervecim eve gider gitmez hemen yaptım tadı da fena değil asiyenin söylediği gibi aç karnına sabah akşam bakalım ne olacak perşemde tekrar gidicem inş bişeyler hareketlenir

bu arada canım diğer topikte olaylar kızıştı heralde durumlar kötü sanırım ayşeyi de engellediler

gider ayak ben de bişeyler yazdım "saygı çerçevesi içinde"... bu çerçeveye rağmen umarım beni de haksız yere engellemez...

evet beyzacım bende baktım ya yazık oldu böyle olmasını istemezdim bende umarım başka nickle gelir ayşe..hadi hayırlı olsun büyüsün yumuşlarınn..

canım aylin sende sanırım lekelenme görmüşsün haadi hayırlısı cnm ama yerleşme için erken galiba

evet beyzacım bende baktım ya yazık oldu böyle olmasını istemezdim bende umarım başka nickle gelir ayşe..hadi hayırlı olsun büyüsün yumuşlarınn..

canım aylin sende sanırım lekelenme görmüşsün haadi hayırlısı cnm ama yerleşme için erken galiba

evet canım, ama ben de yerleşme olmadığına karar verdim, sanırım yumurtam çatlamış olabilir....

Back
X