Inatlasan bir kv

Cinsel istismar denilen bir şey var bence konu sahibi en doğru olanı yapıyorsunuz. Benim erkek evladım var onda bile dikkat ediyorum, dudaktan gıdıktan, boynundan öpmeye kesinlikle müsade etmiyorum. Öpmek isteyen elini öpsün diyorum. Kv ile çok catıştık gözümün içine baka baka gülerek dudaktan öpmeye kalktığında şakayla karışık ağzına vurdum hafifçe, kaç defa söylemem gerekiyor deyip. Bir daha da yapamadı

Bu nene hala teyzenin bir şey yapacağından değil tabi ki, çocuk oralardan öpülmeyi normal karşılar hale gelmesin diyerek bazı sınırlamalar getirmek gerekiyor. Devir çok kötü inşallah hicbirimizin evladı böyle kötü ogremc şeylerle karşılaşmaz ama önlemini de almak lazım

kv ya, nefes alması bile hata.
Memesini yada orasını burasını yerim lafıda lafın gelişi herhalde
çoğunuzu cinsel istismara karşı korumak istemeniz kadar doğal birşey yok, ama kimden korunması gerektiğinide öğretin mutlaka
Gıdıktan öpmek yasaksa bu yasağa siz ve eşinizde uymalısınız örneğin
Bakın bende kv den pek haz etmem ama torunudur severde öperde koklarda hani bi grip olur veya bulaşıcı enfeksiyondur anlarım.okadarlık genelde uyarsamda kendimde yanaşmaz çocuk sevmeye.ancak hepimiz çocuk olduk elbet sevgiyle büyüyecek ama uzaktan ama temas ederek.ben kv mi sevmiyorum diye çocuklarıma bu kini aşılayamam neden o ben ve kv arasındaki bir duygu.oda bir babaanne neticede torununun başına bir iş gelsin isterim tabiki istemez.kendimde demiş zaten seni bir tek ben gıdıktan öperim diye bırakın torununu nasıl istiyorsa (derken memesinide öperimi kastetmiyorum tabiki.büyük ihtimal gıcıklığına demiştir diye düşünüyorum çünkü kvler gelinden pek emir almaktan hoşlanmaz deyip parantezimi kapatıyorum)öyle sevsin.

Back
X