ince derili burun-kalın derili burun

hopefull17

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
84
11
1
arkadaşlar burnumuzun ince derili mi kalın derili mi olduğunu nasıl anlarız?

Bnde çok merak ediyorum doktor mu söylüyor acaba
bilsem :) yorumlar görüyorum derim ince falan diye. ben de o yüzden merak ettim nasıl anlaşılıyor. Ya da doktorlar videolarda falan söylüyorlar kalın derili hastalar daha uzun zamanda iyileşiyor diye.

arkadaşlar burnumuzun ince derili mi kalın derili mi olduğunu nasıl anlarız?
Deri altı yağ dokusu fazlaysa kalın derili olur.. aslında kıyasla anlatmak daha kolay mesela avrupa insanı genelde ince derilidir bizim ülkemizde doğudaki insanlar da kalın derilidir

Deri altı yağ dokusu fazlaysa kalın derili olur.. aslında kıyasla anlatmak daha kolay mesela avrupa insanı genelde ince derilidir bizim ülkemizde doğudaki insanlar da kalın derilidir
işte o deri altı yağ dokusunun fazla olup olmadığını nasıl anlıyorum? aynaya bakarak anlaşılacak bir şey değildir? Bir yöntemi var mı?

işte o deri altı yağ dokusunun fazla olup olmadığını nasıl anlıyorum? aynaya bakarak anlaşılacak bir şey değildir? Bir yöntemi var mı?
Aynaya baktığında burnun kıkırdakları şekil olarak belli oluyorsa ince derilidir.
Genelde kalın derinin gözenekleri geniş olur ordan da anlayabilirsin
İkisinin de avantajı farklı, ince derili burun altta şekil verilen kıkırdağı çok güzel gösterir mesela ama çok daha çabuk kırışır
Yaşlıların derisi gençlere göre daha incedir
Ha bu arada kalın deriyi de inceltebiliyolar burun ameliyatında bunu biliyomuydun

Aynaya baktığında burnun kıkırdakları şekil olarak belli oluyorsa ince derilidir.
Genelde kalın derinin gözenekleri geniş olur ordan da anlayabilirsin
İkisinin de avantajı farklı, ince derili burun altta şekil verilen kıkırdağı çok güzel gösterir mesela ama çok daha çabuk kırışır
Yaşlıların derisi gençlere göre daha incedir
Ha bu arada kalın deriyi de inceltebiliyolar burun ameliyatında bunu biliyomuydun
çok teşekkürler. daha iyi anladım şimdi. :) inceltilebildiğini bilmiyordum. Yen bir şey öğrenmiş oldum.

Back
X