• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnce eleyip sık dokumak ...

Delirmek üzereyim bir anım bir anımı tutmuyor . Bir gün diyorum ki bu adam olmazsa yaşayamam bir gün yüzünü görmek istemiyorum ... İtinalı , özenli , sevgi dolu o adam bazen gözüme canavar gibi görünüyor . Ne zaman açık verecek diyorum ne zaman başkasıyla olacak . Sözüm söz diyor ömrüm oldukça elini bırakmayacağım diyor ama beni de gıdıklıyor bir şeyler . Geçen hafta vize haftasıydı gerildik biraz ama çözdük şükür .
Annesiyle tanışmıştık zaten bir sefer kardeşini ders çalıştırmaya evlerine gittim bu perşembe de gidicem . Eğitim neferi haline geldim :) .
Faceine nadiren bakarım bugün açtım eski sevgililerinden biri eklemiş . Ne reddetmiş ne onaylamış . O kadar rahatsız oldum ki . Ben onayladım bir de mesaj attım kimsin diye . Kötü mü yaptım ki acaba :S

ya sankı 40 yıllık arkadasım bana derdını anlatıyo gıbı geldı?Ne fııl ne faıl konuda acıkca ıslenmıs...

Bir atasözünü yanlış kullandı diye demediğinizi bırakmamışsınız,bazen ne kadar da acımasız oluyorsunuz?Kızcağızın anlattığı da 4 bilinmeyenli denklem değil,ne demek istedin kurduğun cümleleri anlamadık diyen olmuş,çok enteresan insanlar var gerçekten.Konu sahibesi arkadaşım erkek arkadaşınızın ılımlı,iyi bir insan olduğundan bahsetmişsiniz.Bazen ilişkinizden,yaşananlardan hatta çok sevseniz bile erkek arkadaşınızdan sıkılabilirsiniz.Sınav haftasını yeni bitirmişsiniz sınav stresi yüzünden gergin olmanız normal.Facebook olayına gelince hiç karışmasaydınız daha iyi olurdu yada erkek arkadaşınıza söyleyebilirdiniz eski sevgilin seni eklemiş diye.Yine de face olayına fazla takılmayın.Hatta ilişkiye köstek oluyorsa hesaplarınızı kapatın gitsin.

bizim onu eleştirmemizdeki sebeb daha düzgün anlatabilirdi anlamındaydı. köstek olmak ne demek? her şekilde yardımcı oluruz. ama ben söylediğimin yine arkasındayım sevdiğinden pek emin değil gibi geldi bana. gerçkten ara da aşk olsa böyle düşünmezdi bi an bile olsa. facebook olayına gelince de bi net profili ilişkiler içinde sorun olmamalı.

kimse kimseyi yargılamıyo hakkıda yok zaten ama düz bir yazı gibi yazmış bitirmiş anlayamadıgım şeylere yorum yazma gibi bi yetim yok malesef

bizim onu eleştirmemizdeki sebeb daha düzgün anlatabilirdi anlamındaydı. köstek olmak ne demek? her şekilde yardımcı oluruz. ama ben söylediğimin yine arkasındayım sevdiğinden pek emin değil gibi geldi bana. gerçkten ara da aşk olsa böyle düşünmezdi bi an bile olsa. facebook olayına gelince de bi net profili ilişkiler içinde sorun olmamalı.

Köstek olmak lafı size değildi zaten.Facebook ilişkinize köstek oluyorsa hesabınızı kapatın yazdım.

Bir fikir sormadım ki zaten anlatmak rahatlamak istedim sadece ...
Herhangi bir cümle düşüklüğü göremedim ayrıca Türkçem de eleştirilmiş de

yorum istemiyorsan günlüğe yaz.buraya yazdıkların yorumlanır:34:

Aşağıda "Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı" kategorisinde "Bir derdim var : (" forumundaki konuların listesini görebilirsiniz.
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

bu yazıya binaen böyle düşünmüştüm ben ..

Bir fikir sormadım ki zaten anlatmak rahatlamak istedim sadece ...
Herhangi bir cümle düşüklüğü göremedim ayrıca Türkçem de eleştirilmiş de

yorum istemiyorum deseyin keşke o zaman.. :26: eyy gidi dünya lütfen şunları sorun etmekten vazgeçin girin bakın kk da sağlık bölümlerine neler var bunlar da dert mi?

yorum istemiyorum deseyin keşke o zaman.. :26: eyy gidi dünya lütfen şunları sorun etmekten vazgeçin girin bakın kk da sağlık bölümlerine neler var bunlar da dert mi?

Dert demedim bunaldım paylaştım hanımefendi !
Allaha şükür sağlığım ailemin sağlığı yerinde sıkıldım anlatmak istedim .
Vay arkadaş hepinizin ne karın ağrısı varmış ne büyük derdi varmış da benden çıkardınız .

Back
X