Ayyy 22 -24 lu yaslarima kadar oyle idim çocukluğumdan beri. Okadar cok yipratici okadar cok yipratici ki ama sonra degistim artik herkese hakkettigi muamele. Senin gibi ben olan artik catir catir kavga bile edebiliyorum. Onceden amam ben uzmus olmayayimda karsidaki beni uzsun sıkıntı degil derdim. Yeterki ben kimseyi uzmeyeyim kimsenin hakkı bende olmasin derdim.Kızlar benim sorunlarından biri de çok ince düşünmek aslında ben bunu baya yendim ama sevdiğim insanlar hatta çok sevdiğim insan diyim beni yanlış anladı mı kırdım mı burda bunu dedim de yoksa diğer türlü mü anladı yanlış anlarsa sevgisi azalır bana niye geç yazdı gibi gibi gibi :/ bınu Nasıl yeneblirim ki
Bu ınce dısunmek degıl canım paranyaklık anca kendıne zarar verırsın ıs ısten gecınce aklın basına gelır burdakı tavsıyelere uymaya calıs genclıgının kıymetını bıl
Acaba sevgisi azalir mi kisminin bence ince dusunmekle alakasi yok ..Derinlerde baska korkulariniz var gibi.
Kızlar benim sorunlarından biri de çok ince düşünmek aslında ben bunu baya yendim ama sevdiğim insanlar hatta çok sevdiğim insan diyim beni yanlış anladı mı kırdım mı burda bunu dedim de yoksa diğer türlü mü anladı yanlış anlarsa sevgisi azalır bana niye geç yazdı gibi gibi gibi :/ bınu Nasıl yeneblirim ki
insanları kırmayım derken, onları geriyon yani.
ben hiç sevmem çevremde aşırı ince düşünüp, otu çöpü hesaplayanları.
yani herzaman ince düşünmekle insanları mutlu edemezsin zaten.
bari bırak da sen mutlu ol, seven de o halinle sevsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?