İnce ince

Bikahvee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
134
34
98
35
Kızlar benim sorunlarından biri de çok ince düşünmek aslında ben bunu baya yendim ama sevdiğim insanlar hatta çok sevdiğim insan diyim beni yanlış anladı mı kırdım mı burda bunu dedim de yoksa diğer türlü mü anladı yanlış anlarsa sevgisi azalır bana niye geç yazdı gibi gibi gibi :/ bınu Nasıl yeneblirim ki

Valla ayni dert bende de var o kadar ince dusunuyorum ki kendi kendime konuşmaktan deliricem yakında herhalde
Takmamak lazım herhalde ama bizim gibiler yapamıyor

Kızlar benim sorunlarından biri de çok ince düşünmek aslında ben bunu baya yendim ama sevdiğim insanlar hatta çok sevdiğim insan diyim beni yanlış anladı mı kırdım mı burda bunu dedim de yoksa diğer türlü mü anladı yanlış anlarsa sevgisi azalır bana niye geç yazdı gibi gibi gibi :/ bınu Nasıl yeneblirim ki
Ayyy 22 -24 lu yaslarima kadar oyle idim çocukluğumdan beri. Okadar cok yipratici okadar cok yipratici ki ama sonra degistim artik herkese hakkettigi muamele. Senin gibi ben olan artik catir catir kavga bile edebiliyorum. Onceden amam ben uzmus olmayayimda karsidaki beni uzsun sıkıntı degil derdim. Yeterki ben kimseyi uzmeyeyim kimsenin hakkı bende olmasin derdim.
Ama cok yorucu gercektende. ALLAH hakketiginizi herzaman karsiniza cikarsin. Gercektende cok iyi niyetli yani su katilmamis saflik temizlik sizinkisi. Boyle insanlar cok nazik cok kırılgan ve karsi taraf kirilmasin diye kirilmayi goz alan kimseler ama hep uzulursun boyle. Bende ayni boyle idim uzule uzule artik uzer oldum. Umarim benim gibi degismezsin. Ama degismezsende sen hep uzuleceksin.
Ne diyimki bilemedim
Degis desem bir turlu degisme desem bin turlu.

Kendimizi yiyip bitiriyoruz sadece başka bi şey değil.. bende sizin gibiyim fakat karşımdaki hiç kırılır mı üzülür mü yanlış anlar mı diye düşünmeden dan dun konuşuyo.. kendime hep diyorum ki bu kadar inceleme hasta olucaksın.. kim neyi nasıl istiyosa öyle anlasın fakat yaş olmuş 31 huyum bu değişmiyo

Hem çok yorulursun hem de çok yorarsın. Bu davranış şekliyle karşındakini tedirgin edersin. Bu da senden uzaklaşmalarına sebep olur.

Bu ınce dısunmek degıl canım paranyaklık anca kendıne zarar verırsın ıs ısten gecınce aklın basına gelır burdakı tavsıyelere uymaya calıs genclıgının kıymetını bıl

Kendini baskalarini dusunerek tuketme.herkese hak ettigi kadar deger ver kimse senden daha degerli olmasin senin icin.
Gordugunden fazla degeri kimseye gosterme.

Bu ınce dısunmek degıl canım paranyaklık anca kendıne zarar verırsın ıs ısten gecınce aklın basına gelır burdakı tavsıyelere uymaya calıs genclıgının kıymetını bıl

İkisi de var sanırım yani beni yanlış anlar da kırılır benden soğur diye tabiiki herkes için geçerli değil sadece tek bir kişinin bana sevgisinin azalmasından korkuyorum çok sevmekte zararlı sanırım:(

cok sıkılıyorum ben oyle ince dusunenlerden
yanlarında hep dikkatli davranmak zorunda kalıyorum yanlış mı anlar acaba diye :/

ALLAH yardim etsin. Zor ama insan yasadikca atlatiyorm birgun bir bakmissiniz benim gibi oluvermissiniz.

iyide sen onu düşün bunu düşün kırılmasın incinmesin diye kendine ilinti et yor lakin , seni bu kadar düşünen varmı bak bi çevrene sor kendine ? hem merak etme kasıtlı kırılsınlar diye iğneleme yapma gibi çirkin huyların yoksa sen istesen bile fesat olamazsın hem seni bilen bilir ne manada söyledin bilmeyende kendi gibi bilir boşver takılma her konuya hiç birimiz mükemmel değiliz canım unutma sakın hata -eşittir+Insan

insanları kırmayım derken, onları geriyon yani.
ben hiç sevmem çevremde aşırı ince düşünüp, otu çöpü hesaplayanları.
yani herzaman ince düşünmekle insanları mutlu edemezsin zaten.
bari bırak da sen mutlu ol, seven de o halinle sevsin.

insanları kırmayım derken, onları geriyon yani.
ben hiç sevmem çevremde aşırı ince düşünüp, otu çöpü hesaplayanları.
yani herzaman ince düşünmekle insanları mutlu edemezsin zaten.
bari bırak da sen mutlu ol, seven de o halinle sevsin.

valla bende böyle olmak istemem ama aştım aslında şuan tek bir kişiye karşı böyleyim

Back
X