inci pars ın burunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi zmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
77
0
36
İzmir
slm arkadaşlar inci parsın burnu hakkında ne düşünüyorsunuz

slm arkadaşlar inci parsın burnu hakkında ne düşünüyorsunuz

inci pars'ın burnunu sormana çok şaşırdım. daha geçen gün ismini bilmediğim için internette harıl harıl ismini arattırmıştım. ben çok kötü bir burun olduğunu düşünüyorum. hatta doktoruma götürüp bunun gibi bir burun istemiyorum demek istedim. sen ne düşünüyorsun?

ya estetikmi acaba ki ay ben çok beğeniyorummm...bide kızlar
yasemin hadiventin burnu houma gidio çokmu yapmacık

ucu fena değil ama fazla oyulduğu içiin üst kısım başarılı değil,ama kadın hoş duruyor yapay durmasına ramen

kesinlikle estetik,biliyorum bu kızı ben,yahşi cazibede oynuyo,tamamen estetik,ince bi burun ama çok yapay olmuş bence

bencede çok kötü olmuş,hiç örnek gösterilecek gibi değil yani

aslında burnu guzel yuzunu ve dudaklarını o kadar sısırmıs kı yapay duruyor suratı yoksa bence burun tek basına ıncelendıgınde cok guzel

ya estetikmi acaba ki ay ben çok beğeniyorummm...bide kızlar
yasemin hadiventin burnu houma gidio çokmu yapmacık

kusura bakma ama ne kadar yapma olduğu çok belli burun varsa onlar hoşuna gidiyo. bahsettiğin burunlar bence hoş değil ancak sahipleri güzel kadınlar olduğu için seni yanıltıyo bu durum.

yasemın hadıvent ben begenmıyorum cok bellı ve yapmacık duruyor burnu bence(

Çok çirkin bir yüzü var allahın gücüne gitmesin
gerçi kendi kendini çirkinleştirmiş bence
hiç beğenmiyorum burnunu da yüzünü de

kusura bakma ama ne kadar yapma olduğu çok belli burun varsa onlar hoşuna gidiyo. bahsettiğin burunlar bence hoş değil ancak sahipleri güzel kadınlar olduğu için seni yanıltıyo bu durum.

kesınlıkle cok yapay buluyorum daha orjınal bıseyler olabılır.orjınallık dışı burunlar yuzde hoş durmadıgına ınanıyorum

fazla oyulduğu içiin üst kısım başarılı değil

Son düzenleme:
orjinal hali karakteristikmiş....bazı burunların yapılmasına hiç gerek yok kızlar...burunlar tek tip olmaya başladı. hiç hoş diil........

bence burnu cok güzel ama ona hic yakismamis ...100meter uzakdan estetik oldugu belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…