incindim..

o da annesini düşündüğü için yapmış ve söylemişte bunu. senin karakterinle ya da dışgörünüşünle ilgili bir durum değil ki gururun incinsin. gül geç:KK52:

Yok bisey bunda ya, sen cok fazla abartmissin. Kadinin annesinde kanser baslangici varmis, bu derdin arasinda bir de senin kirilip kirilmayacagini dusunememistir. Ki bence kiracak birsey yapmamis, aciklamasini yapmis ve gitmis.

o da annesini düşündüğü için yapmış ve söylemişte bunu. senin karakterinle ya da dışgörünüşünle ilgili bir durum değil ki gururun incinsin. gül geç:KK52:
annesi için söylediğinin farkındayım onun da psikolojisini düşünüyorum ama işim vardı unuttum gidip onu halledeyim diyerek gidebilirdi.. gülüp geçmeyi isterdim bende ama kırıldım

Yok bisey bunda ya, sen cok fazla abartmissin. Kadinin annesinde kanser baslangici varmis, bu derdin arasinda bir de senin kirilip kirilmayacagini dusunememistir. Ki bence kiracak birsey yapmamis, aciklamasini yapmis ve gitmis.
açıklama yapmadan gitseydi daha iyi olurdu ama açıklamayla daha kötü oldu ya zaten

Kanser hastalarının dışardan gelen mikroplara karşı ne kadar hassas olduğunu bilseniz şu yazdıklarınızdan utanırsınız. Kemoterapi gören bir ablaya su bardağını elimle tutarak su verdiğim için haftalarca ağzında çıkan yaralarla uğraşmıştı ki hasta falan değildim. Çok hassas oluyorlar, o yüzden hak verdim ben arkadaşınıza.

Kanser hastalarının dışardan gelen mikroplara karşı ne kadar hassas olduğunu bilseniz şu yazdıklarınızdan utanırsınız. Kemoterapi gören bir ablaya su bardağını elimle tutarak su verdiğim için haftalarca ağzında çıkan yaralarla uğraşmıştı ki hasta falan değildim. Çok hassas oluyorlar, o yüzden hak verdim ben arkadaşınıza.
bunun farkındayım zaten abla bana hastasın dedi diye ona da kızmıyorum.. sadece sen hastasın burdan gitmem lazım demek yerine bi işini bahane ederek gidebilirdi demeye çalışıyorum

bunun farkındayım zaten abla bana hastasın dedi diye ona da kızmıyorum.. sadece sen hastasın burdan gitmem lazım demek yerine bi işini bahane ederek gidebilirdi demeye çalışıyorum

Valla kusura bakma fazla abartılı ince düşünceler istiyorsun. Gayet mantıklı bir sebebi, bahanesi varken neden yalan söylesin? Senin bu kadar gereksiz bir şeye alınacağını bile düşünmemiştir ki düşünmemesi de normal. Senin takıldığın nokta anormal.

aminn :) evet dertten bile sayılmaz aslında farkındayım ama ne bilim insan kırılıyor işte

Günlük basit olaylardan etkilenecek kadar ne kadar narin gururunuz varmış, griple kanser arasında iki dakka kıyas yapın. Evet, onun için vebalı kategorisindesiniz bir kaç gün süresince. Kimse de açıklama yerine bahane bulmaz. Ben hasta mısın?dan sonra git ötede hapşır, mikroplarınla herkesi etkiliyorsun derdim, heralde kursu bırakırdınız o zaman.

Valla kusura bakma fazla abartılı ince düşünceler istiyorsun. Gayet mantıklı bir sebebi, bahanesi varken neden yalan söylesin? Senin bu kadar gereksiz bir şeye alınacağını bile düşünmemiştir ki düşünmemesi de normal. Senin takıldığın nokta anormal.
size gereksiz ama ben alındım.

Günlük basit olaylardan etkilenecek kadar ne kadar narin gururunuz varmış, griple kanser arasında iki dakka kıyas yapın. Evet, onun için vebalı kategorisindesiniz bir kaç gün süresince. Kimse de açıklama yerine bahane bulmaz. Ben hasta mısın?dan sonra git ötede hapşır, mikroplarınla herkesi etkiliyorsun derdim, heralde kursu bırakırdınız o zaman.
çok şükür düşünceli bi insanım ben evet belki de bu yüzden bu kadar alındım bilmiyorum ha bi de ortalığa değil peçeteye hapşurdum

bugün kursta oturuyoduk.. ben de 3 4 gündür hastayım grip olmuşum. bi abla yaşı baya büyük hapşurduğumu görünce tatlım sen hasta mısın dedi evet dedim.. kadın bi an da ayy ben gideyim o zaman annem hasta benim ona ben bakıyorum doktor sakın hasta olma sakın dedi dedi.. annesinde kanser başlangıcı mı ne varmış tamam kadının bünyesi zayıftır şu an hasta olmaması da gerekiyodur ama bunu söyleyip niye bi hışımla kalkıyosun kendimi çok kötü hissettim milletin ortasında sanki vebalıymışım gibi davrandı.. bi de giderken ararım iyileştim dersen gelirim diyor.. annesine üzülüyodur diye sesimi çıkarmadım tamam olur felan dedim ama çok kırıldım sınıftakilerde boşver takılma felan dedi ama öyle olmuyor işte.. tamam git ama işim vardı unuttum de onu bahane ederek git yani o an onun yalan olduğunu kimse anlamaz.. böyle söyleyipte gitmesi bi de hışımla kalkması gururumu incitti
kanser hastası annesi varmış kadın haklı olarak annesine bulaşır diye korkmuştur.

o hastalar için çok tehilkeli bu tür hastalıklar.

Bunda kirilacak hic birsey yok inanin.Bazi insanlar bu tarz seylere cok dikkate ediyor.Ki bu bayanin hastasi varmis.

kanser hastası annesi varmış kadın haklı olarak annesine bulaşır diye korkmuştur.

o hastalar için çok tehilkeli bu tür hastalıklar.
çok şükür bunun farkındayım zaten de insan kırılırken kendine engel olamıyor işte.. benimde yapım bu

Yahu altı üstü gripsiniz, kadın size hasta olmamam lazım demiş kalkmış.
Sanki kurstan kovmuş.

Siz çalışıp ofis ortamında hasta olursanız o şirketten ağlaya ağlaya çıkarsınız demek ki. Ofisin en yaygın cümlesidir hasta insana "aman bana bulaştırma" demek.

X