incir havuç kürüyle hayıtsuyu aynı anda kullansam zararı olur mu?

pegasusunicorn

AZRA'm 2014 ALYA'm 2017 minik ...01.2022
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
1.117
901
448
bu ay doğal yollarla hamile kalmayı deneyeceğim arkadaşlar sizce ayrı ayrı mı yapayım yoksa birlikte daha mı etkili olur.
topicleri okudum ikisinide ayrı ayrı tavsiye edenler çok karar veremedim

sorunla ilgili sana ne söylesem yalan olur..ama kendimi anlatayım..iki aydır klomen +ovitrelle kullandım..bu ay 3. olacak..doktor klomeni 2 kutu verdi..ve yine başarısız olursak yöntem değiştireceğiz dedi..yani aşılama..ben de çok üzüldüm tabi telaşlandım..sonuçta başarısız geçen her aşama sona yaklaşmak demek..neyse bi aktara gittim..arısütü polen hapı,aslan pençesi-civan perçemi hapı ve hayıt suyu aldım..hepsini kullanıyorum valla.. inşallah işe yarar..zararı olmaz dediler..bi de günde 3 klomen..yani senden pek farkım yok..bunlar işe yaramazsa başka şeylerdeneyeceğim..yılmak yok..

adetten önce soğan kürü yaptım 15 gün, adet olduktan sonra3. gün klomen kullandım 5 gün o 5 günün ardındanda 14 gün incir kürü son 4 kürü incir havuç kürü yaptım ... ve o ay hamile kaldım Rabbime şükürler olsun ki 5 buçuk yıl sonra mucizem geldi ... hayıt suyunu hiç kullanmadım ama benimde bilgim kürleri aynı anda yapmamak ben hep sıralı gittim....

Rabbim sana ve tüm isteyenlere çok bekletmeden bu ay versin inşallah sağlıklı bebişler...

cevaplarınız için teşekkürler.ben klomen kullanmıyorum klomenle yumurtalarım hiç büyümemişti çünkü.bu ay incir havuç yapayım en iyisi

cevaplarınız için teşekkürler.ben klomen kullanmıyorum klomenle yumurtalarım hiç büyümemişti çünkü.bu ay incir havuç yapayım en iyisi

canım ben klomen kullandığımda 2 yumurtam oluşmuştu..bu ay klomen +hayıt suyu+arısütü polen+aslan pençesi civan perçemi hapı kullandım..4 yumurta oluşmuş..biri 20 biri 19 mm galiba faydası oldu..bence sen de dene..

canım ben klomen kullandığımda 2 yumurtam oluşmuştu..bu ay klomen +hayıt suyu+arısütü polen+aslan pençesi civan perçemi hapı kullandım..4 yumurta oluşmuş..biri 20 biri 19 mm galiba faydası oldu..bence sen de dene..

aktarlarda bulunuyor mu?bide güvenilir bir marka olsun istiyorum firma adını söyleyebilirmisiniz

bu ay doğal yollarla hamile kalmayı deneyeceğim arkadaşlar sizce ayrı ayrı mı yapayım yoksa birlikte daha mı etkili olur.
topicleri okudum ikisinide ayrı ayrı tavsiye edenler çok karar veremedim

Ben daha once araştırmıştım hiç bir zararı yok kullanabilirsin bende öyle beraber kullaniyorum. Zaten ikisi tamamen farklı seyler ve amaçları farklı. Hayit suyu hormonlarını düzenlerken incir kuru yumurtanı geliştiriyor. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe hamile kalırsın.

Back
X