Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hamilesinizdir Allahım tüm olmayanlara bana da versinİncir ve havuç kürü adet geciktiriyor mu acaba hiç belirtim yok ama 6 gün gecikti
İbrahim saraçoglu incir havuç kürü yaz YouTubedan detaylı videolar var izlemeni tavsiye ederim ❣İnşallah hamilesinizdir Allahım tüm olmayanlara bana da versin.. Bende yapmak istiyorum siz nasıl yaptınız? bazı yerler 8 incir bazısı 20 incir yazıyor tam olarak nasıl kaç gün içilmeli
Soğan suyu kürü de var onu da arastirsbilirsin..İbrahim saraçoglu incir havuç kürü yaz YouTubedan detaylı videolar var izlemeni tavsiye ederim ❣
Ben bu ay ilk kez havuç İncir yaptım Tabi bence Rabbim de nasip etti o da etkili olmuş olabilir gebe olduğumu öğrendim yapılışı saraçoğlu tarifi gibi uygulayın her gün taze olarak tüketin ve ben 3 yıldır sebepsiz infertilite idimİnşallah hamilesinizdir Allahım tüm olmayanlara bana da versin.. Bende yapmak istiyorum siz nasıl yaptınız? bazı yerler 8 incir bazısı 20 incir yazıyor tam olarak nasıl kaç gün içilmeli
Allah size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende bu ay deneyecem. Siz tam olarak ne zaman başladınız. Adetle mi. Adetten sonra mı. Bide hergün taze yapılsın dediniz. Su çok çıkınca diğer günde içsek olmuyor muBen bu ay ilk kez havuç İncir yaptım Tabi bence Rabbim de nasip etti o da etkili olmuş olabilir gebe olduğumu öğrendim yapılışı saraçoğlu tarifi gibi uygulayın her gün taze olarak tüketin ve ben 3 yıldır sebepsiz infertilite idim
Hergün yaptığınızı günde iki kere içince bitiyor o nedenle öyle dedim yoksa geceden hazırlayıp akşamçip gündüz de dolapta bekletip içebilirsiniz ben adetten hemen sonra başladım diye hatırlıyorum 21 gün uygulamadım 2 hafta ancak olmuşturAllah size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bende bu ay deneyecem. Siz tam olarak ne zaman başladınız. Adetle mi. Adetten sonra mı. Bide hergün taze yapılsın dediniz. Su çok çıkınca diğer günde içsek olmuyor mu
Anladım canım. Bende 2 gün önce yumurlama gördüm. Değerlendirdik. 2 gün kasık ağrısı karın ağrısı yaşıuorım. Ve göğüs ağrısı. İnşallah tutmuştır. Bu ay 15 gün soğan kürü yaptım. Birazcık ğmitliyim de bakalım. Bekliyorum.Hergün yaptığınızı günde iki kere içince bitiyor o nedenle öyle dedim yoksa geceden hazırlayıp akşamçip gündüz de dolapta bekletip içebilirsiniz ben adetten hemen sonra başladım diye hatırlıyorum 21 gün uygulamadım 2 hafta ancak olmuştur
Teşekkür ederimİbrahim saraçoglu incir havuç kürü yaz YouTubedan detaylı videolar var izlemeni tavsiye ederim ❣
Sende soğan kürü yapınca kasık ağrım olmuştu ama gebe kalmadım sizin durum ne pozitif mi inşallahAnladım canım. Bende 2 gün önce yumurlama gördüm. Değerlendirdik. 2 gün kasık ağrısı karın ağrısı yaşıuorım. Ve göğüs ağrısı. İnşallah tutmuştır. Bu ay 15 gün soğan kürü yaptım. Birazcık ğmitliyim de bakalım. Bekliyorum.. Sende yumurtlama gününden sonra ağrı oldumu. Belirti oldumu acaba.
Soğan kürü intihap içi hamilelik için değil ki cnmSoğan suyu kürü de var onu da arastirsbilirsin..
Iltihap polikistik overler için falan da iyi hamileliği kolaylastiriyorSoğan kürü intihap içi hamilelik için değil ki cnm
Merhaba, bende sebebsiz interfilite diye geçiyor 5 yıldır çocuğumuz olmuyor bu kürü yapmak istiyorum fakat şöyle bir sorum var
Yumurtalarım büyüyor ve çatlıyor bu kürü yaparsam bir sorun olur mu bilemedim ay deneyin