• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Merhaba kızlar😍 ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Sonra da tekrar hamile kalıp 20 Nisan kürtaj olmuştum 6 haftalık bebeğin kalp atışı hiç olmamıstı. Sat 15 eylül , bugün de regl günümdü fakar olmadım. Akıntım ve sol kasığımda hafif bir batma var, halsizlik zaten hep var. Umutluyum fakat korkuyorum da.. göğüs belirtisi yok herkeste oluyor mu? Belirtileriniz nelerdi
Hiç belli olmuyor canım ya bazen akıntı oluyo bazen kuruluk olsa da hamilelik de oluyo kişiye göre değişiyo göğüs hassasiyeti bazılarının erken başlar bazılarının geç test yapmak lazım öğrenmek için yada bekleyeyim dersen sabredebilirsen bekle yok dayanamam dersen test yap bence gecikmen de varsa ilk bebeğimi gecikmenin 3. günün de öğrenmiştim ben

Hiç belli olmuyor canım ya bazen akıntı oluyo bazen kuruluk olsa da hamilelik de oluyo kişiye göre değişiyo göğüs hassasiyeti bazılarının erken başlar bazılarının geç test yapmak lazım öğrenmek için yada bekleyeyim dersen sabredebilirsen bekle yok dayanamam dersen test yap bence gecikmen de varsa ilk bebeğimi gecikmenin 3. günün de öğrenmiştim ben
En kötü 2 gün daha bekleyeyim🥹 geçmişte kötü anılar olunca insan bi tuhaf oluyor

dermoid kisti aldırdınımı acaba , kaç cm di
2,5 cm doktorum takibe aldı büyüme gösterirse alacakmış 4 cm kadar sınır koydu ama gebelik olup doğum sezeryan olursa sezeryanda alacakmış canım o yüzdende müdahale etmiyor olabilir şuanda

Kızlarım ben 3 yıldır gebe kalamıyorum 39 yaşındayım hiç bebeğim yok. Bi bakar mısınız bugün yumurtlamanın 9. Günü çok çok silik bi şey görüyorum ama pembe gibi de, yıllardır bu testi yaparım hiç görmedim umutlanmalı mıyım? Predictor early.

Eklentiler

• IMG_9975.webp
    IMG_9975.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_9973.webp
    IMG_9973.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 21
Back
X