incir kürü deneyenleriniz var mıı ?

Benim hiçbir sorunum yok bu kürü uygulamadım ama adetimle beraber günde 2 incir yedim sonuç adetimide 5 gün geçiktirdi hamilede degildim bu sefer incir miktarını 2 günde bir birer adete düşürdüm bakalım bu ay nolacak gerçektende incirin faydası war umarım bizlerede vesile olur.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

canım bu şekilde etkisi olur mu bilmem.ama şunu söyleyeyim kimya profesörü İbrahim Saraçoğlu dolayısıyla maddelerin en ince detayına kadar kitabında yazmıs öyle birşey ki bir bitkinin kürünü 7 dk kaynatıyorsun bir hastalığı iyileştirici etkisi yapıyor.20 dk kaynatıyorsun başka şeye faydası var süresi bile hesaplanmış ben belirtildiği gibi klorsuz içme suyuyla yaptım.ve netice aldım.kısık ateşte kapağı kapalı bir şekilde kaynattım.faydalı oldu.

yarım litre klorsuz kaynamakta olan suya 15-16 adet kuru inciri ilave edin(ben yıkadım)20 dk ağzı kapalı olarak kaynatın(ben kısık ateşte yaptım)20 dk sonra ılımasını bekleyin.Ilıdıktan sonra süzün.İncir suyunu 2 veya 3 parçaya bölerek öğünlerden 10-15 dk önce aç karnına için.bu kürün uygulama süresi TOPLAMDA 42 gün
2x21 uygula +7 gün ara
Açılımı şu şekilde...
21gün uygula-7 gün ara ver(uygulama)21 gün uygula-7 gün ara ver
NOT:GÜNLÜK TAZE HAZIRLAMAK GEREKİYOR.BİRKAÇ GÜN ÖNCEDEN HAZIRLAYIP DOLAPTA BEKLETMEYİN.KURU İNCİRLERİ 1 KERE KOPARIP VEYA BIÇAKLA 1 KEZ KESTİKTEN SONRA KAYNAMAKTA OLAN SUYA İLAVE EDİNİZ.KURU İNCİRLERİN DIŞINDA BEYAZ PUDRASI VARSA VARSA SOĞUK SUDA YIKAYIP SONRA İLAVE EDİNİZ.
BİR NOT DA BENDEN.EŞİNİZE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ İÇİRİNİZ.SPERM HAREKETLİLİĞİNİ VE SAYISINI ARTIRICI .İKİNİZ KÜRLERİNİZE AYNI ZAMANDA BAŞLAYIN.(SEN İNCİR EŞİN KEÇİBOYNUZU)İŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA PAMPİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALIRIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…