incir kürü hakkında yardım..

tuba_zafer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
126
0
116
Ankara
Arkadaşlar ben aralık 5 tüp bebek tedaviye başlamak üzere hastaneye gidicem fakat 1 kere yaptırdık bu ikinci denemem yumurta rezervim düşük olduğu için döllenme olmadı şimdide incir kürünü yapıcam geçen ay 3ünde adet oldum nezaman bu küre başlamam gerek acaba

Bu arada bu bilgiyi İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden elde ettim. Çünkü konulara baktım ama kaç incir kullanılması gerektiği hakkında bazı gariplikler vardı. SEn doğru budur.
Bu ay inşallah bende başlıyorum inşallah.

Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük kür

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Son düzenleme:
canım teşekr cevp vermişsin fakat ben şimdi içmeye başlıycammı yoksa adet oluncamı iççem bunu anlayamadım

Back
X