Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben inciri kür halinde değilde normal tükettim Benim yumurta sayım normalde az Ama bu denemede 7 tane oldu Bilinçli tüketmetim aslında severim kendisini biraz fazla tüketmişim o bana yumurta ve kilo olarak geri döndi olsun ama ben memnunum
ben kilosunu 9 -10 tl civarında alıyorum, ama dediğin gibi 1 kilo çok az idare ediyor, 4-5 gün falan.. ama olsun bebişlerimiz için bu masraflar az bile:):)
bende ikinci yarisinin son gunlerindeyim yani 21 + 21 yapiliyor ya... 1 temmuzda bitiyor incir kurum. ama biz agustosta yada eylulde baslayacagiz kismetse. acaba tekrar nezaman baslaniyor incir kurune? benimde icimden bir his bu kur iyi gelecek gibi geliyor. tvde`de duymustum peygamber yiyecegi diye...
Allah sifamizi verir umarim..
hayır kür yapmadım sadece yedim benim yaşm 35 ve yumurta rezervim az. gerçi tedavim negatifti ama yumurta sayım diğer aylara göre daha iyiydi 2 tane 1. kalitede emriyo oldu 2 tane transferim oldu ama sonuç negatifti belki temmuzda tekrar başlayacağım şimdiden incir yiyorum bu arada pekmez ve bal da yararlı inşallah hayırlısı