Canım evet pkoluyum ilk adetimden beri hep düzensiz hep düzensiz senelerce diane35 ve yasmin kullandım . ilk evlendiğimiz de çocuk düşünmedik 2011 de doktora gittim her şey özel olduğu için klomen cevap vermedi gonal f iğneye geçtik iğnelere de masraf yapınca aşılama yapalım dendi. 6 ız tuttu. sonra biri boş kese çıktı. sonra birinin kalbi kendiliğinden durdu 4 kaldı. vücut yapım da çok müsait olmadığı için operasyonla azaltma işlemi uygulandı. en sağlıklı 2 bebek bırakıldı fakat ben 24-25 haftalıkken gebelik koleastazı geçirdim. karaciğer enzimlerim 33 olması gereken değer 550 ye çıkmıştı. acil hastaneye yatış yapıldı fakat serum dahi veremediler benim enzimler hep yükseliyordu. normal doğum yaptım suyum filan geldi . bebekler durmadı içerde ilaçlar kesilince. biri doğum da ex oldu diğeri 1 gün küvezde yaşadı. aslında oğlanda hiç bir sağlık problemi yoktu haftalarına göre gelişimleri kiloları çok iyiymiş .doktorlar şaşırmıştı. sadece bebeğimden kan almışlar ve o kan durmadığı için onun vücuduna ağır gelmiş

uzun bir süre bebek düşünmedim. erken menapoz riskim de var bu arada..2013 ocakta kendiliğimden hamile kaldım kan değerlerim katlamadı ama o ara psikolojik ilaç filan da alıyordum. takdir Allahtan deyip kürtaj olduk. böyle risklerden dolayı tam teşekküllü bir hastanede tedavi olalım dedik. pko hastalarında yumurtalar birden gelişirmiş veya hiç gelişmezmiş o yüzden fazla yumurtlama riski fazla olurmuş. yeni hastanedeki doktor çok temkinli gitti 1 tane yumurta olsun sağlıklı olsun dedi. vardır bir bildiği dedik. 10 kasımda aşılamam oldu.ama ben ilk defa bu kadar vücudumda ağrı kasılma vs hissettim. neysee sonuç hüsran verdiğimiz paralar boşa gitti. doktora gittiğimde bana bir daha korun dedi öbür ay tekrar aşılama yapalım dedi.. haydeee dedim zaten adet olamıyorum. ne korunması? başka bir
tüp bebek merkezinde önerilen bir doktor varmış ona gittim önce.. doktorun dediği sen de problem yok 4 tane de yumurtan gelişmiş problem eşinde bu değerler le biz aşılama yapmayız direkt tüp bebek çünkü bu değerlerle aşılama tutmaz başarısız olur dedi..tekrar eşimden sperm sitedi çünkü 2011 e göre eşimin değerleri çok düşmüştü..20 li yaşlarda varikosel ameliyatı olmuştu bu arada..biz gene ilk doktorumuza gidelim bir daha dedik. ayrıca bu tüp bebek merkezindeki doktor korunma %1 de olsa hamile kalabilirsin dedi. kürleri öneriyormusunuz diye sordum eşime keçiboynuzu kürünü kesinlikle önerdi. biz başladık kürlere ben de kist olmadığı için havuç incir yaptım direk adetlerim 30 günden fazla aralıklı olur bu arada. eski doktoruma gittim oda aynı şeyleri söyleyince aralık korunmasız kürlerle ovulasyon takvimi ovulasyon testleri ile geçti. bu aradan ovulasyon testinde çift çizgiyi göremedim. şimdi tekrar kendiliğimden hamile kaldım tek dileğim önce kalp atışlarını salı günü duyabilmek.
yalnız canım soğan kürü incir kürü aynı anda kullanılmıyor demişti saraçoğlu..bence bir daha araştır. kist şeklinde oluşum yoksa inciri büyütmek için havucuda çatlatmak için uygula..