incir kürü ile hamile kalan pkolular vr mı?ne kdr zamn gebe kalamamştnz,kürün kaçıncı ayında kaldnz?

canım ben İbrahim Saraçoğlunun ofisini aradım ve bana pco yok olmadan incir kürü yapmak doğru değil dediler. Çünkü incir prolaktini yükseltiyormuş. Biz de pcolu olduğumuz için prolaktinimiz genelde zaten yüksek oluyor. o yüzden öncelikle 15 gün soğan kürü arkasından 1 ay testere dişli aslanpençesi kürü ve sonra yine 3 ay soğan kürü ile pco dan kurtulmamız gerekiyor. yalnız ben 2 kez 15 gün soğan kürü yaptım ama hiçbir faydası olmamış :( fayda gören var mı varsa ne kadar sürede şifa buldunuz yazarsanız çok sevinirim.

canım ben İbrahim Saraçoğlunun ofisini aradım ve bana pco yok olmadan incir kürü yapmak doğru değil dediler. Çünkü incir prolaktini yükseltiyormuş. Biz de pcolu olduğumuz için prolaktinimiz genelde zaten yüksek oluyor. o yüzden öncelikle 15 gün soğan kürü arkasından 1 ay testere dişli aslanpençesi kürü ve sonra yine 3 ay soğan kürü ile pco dan kurtulmamız gerekiyor. yalnız ben 2 kez 15 gün soğan kürü yaptım ama hiçbir faydası olmamış :KK43: fayda gören var mı varsa ne kadar sürede şifa buldunuz yazarsanız çok sevinirim.
valla geçen ay 3 tane doktor gördü herhalde bir tanesi prolaktinin yüksek derdi dimi tahlillere bakarak? aman ne bilim yaptım işte ben direk incir havuç kürünü..4 tane yumurtan oluşmuş deyince..

adetliyken senden tahlil istedi mi doktor peki?

Canım ikinci doktor istedi ama ona sonucu gösteremedim. 3 doktora gösterdim o da bu sonuç doğru değildir doğum kontrol hapı kullanılırken hormon testi yapılırsa yüksek çıkar. Ilaci bıraktıktan 1-2 ay sonra yaptırman lazım dedi.

Canım ikinci doktor istedi ama ona sonucu gösteremedim. 3 doktora gösterdim o da bu sonuç doğru değildir doğum kontrol hapı kullanılırken hormon testi yapılırsa yüksek çıkar. Ilaci bıraktıktan 1-2 ay sonra yaptırman lazım dedi.
Ultrason da görüyorlar bide ama bilmiyom ki tek hatırladığım hormon tahlilleri afetiysen yapılıyor. Hiç öyle doğum kontrol hapı etkisi va duymadım o yüzden bir şey diyemiycem:(

Canım evet pkoluyum ilk adetimden beri hep düzensiz hep düzensiz senelerce diane35 ve yasmin kullandım . ilk evlendiğimiz de çocuk düşünmedik 2011 de doktora gittim her şey özel olduğu için klomen cevap vermedi gonal f iğneye geçtik iğnelere de masraf yapınca aşılama yapalım dendi. 6 ız tuttu. sonra biri boş kese çıktı. sonra birinin kalbi kendiliğinden durdu 4 kaldı. vücut yapım da çok müsait olmadığı için operasyonla azaltma işlemi uygulandı. en sağlıklı 2 bebek bırakıldı fakat ben 24-25 haftalıkken gebelik koleastazı geçirdim. karaciğer enzimlerim 33 olması gereken değer 550 ye çıkmıştı. acil hastaneye yatış yapıldı fakat serum dahi veremediler benim enzimler hep yükseliyordu. normal doğum yaptım suyum filan geldi . bebekler durmadı içerde ilaçlar kesilince. biri doğum da ex oldu diğeri 1 gün küvezde yaşadı. aslında oğlanda hiç bir sağlık problemi yoktu haftalarına göre gelişimleri kiloları çok iyiymiş .doktorlar şaşırmıştı. sadece bebeğimden kan almışlar ve o kan durmadığı için onun vücuduna ağır gelmiş:KK43: uzun bir süre bebek düşünmedim. erken menapoz riskim de var bu arada..2013 ocakta kendiliğimden hamile kaldım kan değerlerim katlamadı ama o ara psikolojik ilaç filan da alıyordum. takdir Allahtan deyip kürtaj olduk. böyle risklerden dolayı tam teşekküllü bir hastanede tedavi olalım dedik. pko hastalarında yumurtalar birden gelişirmiş veya hiç gelişmezmiş o yüzden fazla yumurtlama riski fazla olurmuş. yeni hastanedeki doktor çok temkinli gitti 1 tane yumurta olsun sağlıklı olsun dedi. vardır bir bildiği dedik. 10 kasımda aşılamam oldu.ama ben ilk defa bu kadar vücudumda ağrı kasılma vs hissettim. neysee sonuç hüsran verdiğimiz paralar boşa gitti. doktora gittiğimde bana bir daha korun dedi öbür ay tekrar aşılama yapalım dedi.. haydeee dedim zaten adet olamıyorum. ne korunması? başka bir tüp bebek merkezinde önerilen bir doktor varmış ona gittim önce.. doktorun dediği sen de problem yok 4 tane de yumurtan gelişmiş problem eşinde bu değerler le biz aşılama yapmayız direkt tüp bebek çünkü bu değerlerle aşılama tutmaz başarısız olur dedi..tekrar eşimden sperm sitedi çünkü 2011 e göre eşimin değerleri çok düşmüştü..20 li yaşlarda varikosel ameliyatı olmuştu bu arada..biz gene ilk doktorumuza gidelim bir daha dedik. ayrıca bu tüp bebek merkezindeki doktor korunma %1 de olsa hamile kalabilirsin dedi. kürleri öneriyormusunuz diye sordum eşime keçiboynuzu kürünü kesinlikle önerdi. biz başladık kürlere ben de kist olmadığı için havuç incir yaptım direk adetlerim 30 günden fazla aralıklı olur bu arada. eski doktoruma gittim oda aynı şeyleri söyleyince aralık korunmasız kürlerle ovulasyon takvimi ovulasyon testleri ile geçti. bu aradan ovulasyon testinde çift çizgiyi göremedim. şimdi tekrar kendiliğimden hamile kaldım tek dileğim önce kalp atışlarını salı günü duyabilmek.
yalnız canım soğan kürü incir kürü aynı anda kullanılmıyor demişti saraçoğlu..bence bir daha araştır. kist şeklinde oluşum yoksa inciri büyütmek için havucuda çatlatmak için uygula..
oooo sen ne aşamalardan geçmişsin arkadaşım:(((( inş kucağına alacaksın bebişini.....darısı başımıza....

E
oooo sen ne aşamalardan geçmişsin arkadaşım:KK43:((( inş kucağına alacaksın bebişini.....darısı başımıza....
Evet canım ben çok problem yaşadım malesef o yüzden de hep korkuyorum korku ile yaklaşıyorum malesef atamıyorum içimden bazı dualarım yarim kaldığı için kendimi de hep suçladım bebeklerinin verdiği tepkiyi cahillikten mi ne anlamadım doktor larda birşey demedi en çok kendime kızdığım vücudumda kırmızı bencikler çıkmıştı cildiye doktoru büyüteç ile baktı bir kan tahlili istemedi doğum lekesi bunlar doğurunca geçer dedi. Git işte başka doktora da dimi basiretim bağlandı sanki.meğersem gebelik koleastazindanmis :(

E

Evet canım ben çok problem yaşadım malesef o yüzden de hep korkuyorum korku ile yaklaşıyorum malesef atamıyorum içimden bazı dualarım yarim kaldığı için kendimi de hep suçladım bebeklerinin verdiği tepkiyi cahillikten mi ne anlamadım doktor larda birşey demedi en çok kendime kızdığım vücudumda kırmızı bencikler çıkmıştı cildiye doktoru büyüteç ile baktı bir kan tahlili istemedi doğum lekesi bunlar doğurunca geçer dedi. Git işte başka doktora da dimi basiretim bağlandı sanki.meğersem gebelik koleastazindanmis :KK43:
Rabbim kucaklarmxi boz birzkmadn haytlisiyls saglikla .incir havuc kurunu nasasil yaptin adetin kacinci gunu basladin telfndan oturu duzgun yazamiyom kuura bkmayn tebrik ve tesekkurler smdiddenb

Rabbim kucaklarmxi boz birzkmadn haytlisiyls saglikla .incir havuc kurunu nasasil yaptin adetin kacinci gunu basladin telfndan oturu duzgun yazamiyom kuura bkmayn tebrik ve tesekkurler smdiddenb
Olsun canım bende de aynı problem var.Adetinin 4.günü başlayabildim çünkü adetinin 3.günü doktora gitmiştim yumurtalar oluşmuş doğum kontrol hapı kullanma deyince hemen alamadım malzemeleri evde yoktu.2.5 bardak klorsuz kaynayan suya 8-9 adet beyaz pudrası olmayan incir 15 dk kaynatıp incirleri çıkardım biraz ılımaya bıraktım.incirleri elimle böldüm.ayrı bir tencerede 2.5 bardak yarim litre yani suda 3 tane havuç attım onların sadece kenarlarını bıçakla kestim.onlarida elimle 3 e böldüm.incirleri ortadan ikiye tam bölmedim bile açtırdım .havucu da 20 dk kaynattım oda ılıyınca ikisini karistirdim içtim.hergun sabah akşam 1 er bardak içtim 21 gün uyguladım ben

Back
X