İNCİR KÜRÜ İLE İNCİR+HAVUÇ KÜRÜ HAKKINDA YARDIM

umut123456

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
16
5
16
33
merhaba,
incir kürü ile incir+havuç kürü arasındaki fark nedir?
iki küre de hangi gün başlanmalı ve ne kadar devam etmeli? detay bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ben incir ile o ay hamile kalmıştım dusukle sonuçlandı sonrası incir kuru yaptım kist oluştu ve uzun süre adet düzensizliği çektim kür değil de yaş alıp alıp tüketin derim

Zeytinyağına batırdım 9 adet 4e böldüğüm kuru incirleri. 5 gün serin ve karanlık bir yerde beklettim. O günden beri sabahları aç karnına yiyorum. Başka bişey yapmadım henüz
Bende adetin 3 gün başladım bir hafta boyunca incir havuç kaynatıp suyu içtim sonra bıraktım adete bir hafta var benim döngü kısa 23 gün sürüyor geçen ay klomen içtim olmadı bu ayda böyle yaptım

Ben incir ile o ay hamile kalmıştım dusukle sonuçlandı sonrası incir kuru yaptım kist oluştu ve uzun süre adet düzensizliği çektim kür değil de yaş alıp alıp tüketin derim
Çok sağolun yorum için bende bi iki gün batma yaptı sonra geçti regle bir hafta var kist olup olmadığını anlamak zor doktora gitmeden mi anladınız gittiniz mi hamile kaldığınız da nasıl kullanmıştınız acaba incirle hamile kalıp kürüyle kist oluştu dediniz iki durumda da farklı kullandınız sanırım

Kaynanamlarin incir ağacı var ve günde dalından koparıp yedim o ay hamile kaldım 3 ay sonra maalesef düşük yaşadım incir kürünu de İbrahim sarackoglunun tarifini yapmıştım o kur bende kist yaptı

Kaynanamlarin incir ağacı var ve günde dalından koparıp yedim o ay hamile kaldım 3 ay sonra maalesef düşük yaşadım incir kürünu de İbrahim sarackoglunun tarifini yapmıştım o kur bende kist yaptı
Alakanız için tekrar tşk ediyorum taze incir yemek gerekiroy demekki kür de kuru kullanılıyor şimdi anladım

Alakanız için tekrar tşk ediyorum taze incir yemek gerekiroy demekki kür de kuru kullanılıyor şimdi anladım
Kürü siz yinede araştırın ben Kürden biraz korkuyorum çünkü adet düzensizliği uzun sürdü ki zaten burda kist yaşayan çok okudum inşallah siz kısa zamanda fayda görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…