ben yaptım bu ay günde 8-10 tane incirle ama olmadı. normalde yumurtlama olurken bu ay hiç olmadı . geçen ay soğan kürü yapmıştım. ama incir kürü olumsuz etkiledi beni. etkisi kişiden kişiye değişiyo bence. dikkatli kullanın derim ben....
ben hamile kalamazken düşükler falan yaşarken incir kürünü uygulayıp hamile kaldım şimdi bir kızım var ama şimdide polikistik sorunum oldu 2 ay soğan kürü yaptım bu ay incire başladım. Soğan kürü adetimi düzenledi umarım hamile kalmama da incir yardmcı olacak ben gerçekten inanıyorum saolsun saraçoğluuu.
ben hamile kalamazken düşükler falan yaşarken incir kürünü uygulayıp hamile kaldım şimdi bir kızım var ama şimdide polikistik sorunum oldu 2 ay soğan kürü yaptım bu ay incire başladım. soğan kürü adetimi düzenledi umarım hamile kalmama da incir yardmcı olacak ben gerçekten inanıyorum saolsun saraçoğluuu.
merhabaa
soğan kürü dediğiniz şey nedir bana da anlatabilir misiniz?
canim bende merak ettm aynisini uygulamak icin vereyim sanada yumurtlamayi ve kolay hamis kalmayi kolaylastiran kurmus:)
TARIFI:
*orta boy sogani 1 veya 1,5 su bardagi kaynar suda 5 dk. hasla.
*haslanmis soganin suyu ilik halde icilmeli
bu kuru gunde 2 kez uyguluyosun her defasinda taze olarak hazirliyosun....
bende yeni baslicam konusuruz artik umarim faydasi olur canim yaaa rabbim bize hayirli zamanda saglikli hayirli evlatlar verir insallah :)
arkadasalar bizde 6 aydir ; gun say ovulasyon aleti al uygulamalari yap bacaklari kaldir bekle kimildama gibi ugraslarla bebis icin ugrasiyoruz suan biraz moralim bozuk aslinda biraz deilll cokcokcock bozuk cunkku cok umitliydim bu ay
ben ilk 4 ayda yumurtlamayi goremedim son doneminde adet gecikmeside oldu kist gibi biseyler olmus doktora gittik sorun yok gidin evinize ev tipi bebek yapin dedi ....hic hap kullanmadim gecikmelide olsa adetim oldu sonrasinda hemen sogan kurune basladim 15 gun erken donemde hastalandim sonrasinda incir-havuca basladim ve ilk bu kurlerden sonra ovulasyon aletinde yumurtlamami yakaladik 12. ve 13. gunde yumurtlama oldu ve agrili oldu sonrasinda sol kasigimda bir sizlama kaldi hep devam etti hizli yururken ayakta uzun sure kalinca cekme yapiyo ve o kisim gergin hatta suanda bile halaa sizi devam ediyor. sonrasinda 2. incir-havuc kurune basladim ama o da mideme cok dokundu sanirim havuc dokunuyo sizlerden dokundugunu hisseden var mi??????????2. kurumun bugun 7. gunu ama kahverengi geldi bu sabah((((((
ama bu kurlerin faydasina yumurtlama aletindeki gulen suratla sahit oldum
simdi ne yapicagimi bilemiyorum incir kurune devam edip hastalanmamain 7. gununde bunu kesip sogan kurune mi baslasam 1 seans daha yapsam ne dersiniz ?????
bu arada yurt disinda oldugumuz icin esimede keci boynuzu bulamadik buralarda ama kesi boynuzu tozu bulduk onuda icirip duruyoruz
hayy allahimmm hayirli olan ennnnnnn kisa zamanda bebeislerimizi ver bize yarabbimmm ........
Günaydın arkadasım bende bu sabah adet oldum cok uzgunumsogan kuruna baslamak ıstıyorum ama acaba adet bıtımındemı baslanılıyorr? bır bılgın varmı tesekkurler[/QUO
reglin 7. gunu baslaniyo canimne kadar zamandir korunmuyosunz canim yaa benim 6 ay falan oldu ama hala tik yok bundan sonra herseyi denicem umarim kaliriz bu kurle yaa coookk istiyorum bebisim olsun insallah olur seninde bebisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?