İncir kürü yağışta hamile kalanlar buraya..

Zehrazehraa

Bende senin devamın var..
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
68
36
3
35
Merhaba hanımlar. Aranıza 1 ay önce katıldım ama çok sıkı bi takipçiydim. 5 yıllık evliyim ve 4 yaşında oğlum var. O dönemden beri hiç korunmadım. 3 ay önce anca hamile kalabildim. Ama malesef kalbi durması sonucu kürtaj oldum.. kadınlar kulübünde incir kürü ile hamile kalan arkadaşlar vardı. Onlara uydum. Şu an başladım 3.cü günüm. Aranızda kür ile kolay hamile kalan arkadaşımız varsa cevap verebilir mi ? Yada başka yöntem bilen ? Şimdiden teşekkür ederim.

Bende uyguladım incir kurunu agustos ayinda ve hamile oldugumu öğrendim canm. Ancak kimyasal gebelik sonucu düşük yaşadım.
Şimdi de çikolata kisti var sağ yumurtaligimda 4 cm bunun için ilaç kullanıcam 3 ay .ilaç bitiminde tekrar kürü denemeyi düşünüyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

amin amin binlerce amin bende şimdi hayıt tohumuna başladım bakalım ne olucak..

merabalar herhangi bi sorununuz varmi hormonlarla alakali filan bnde uygulamistim incir kurunu ama bnim prolaktinim yuksek oldugu icin birakmistim prolaktin hormonunu yukseltiyo incir

Reactions: H M
merabalar herhangi bi sorununuz varmi hormonlarla alakali filan bnde uygulamistim incir kurunu ama bnim prolaktinim yuksek oldugu icin birakmistim prolaktin hormonunu yukseltiyo incir
Hayıt tohumuna başlamıştım Üç ay kullanılacak dediler fakat ben on gün kullandım bıraktım umudum yoktu Bir öğrendim ki altı haftalık hamileymişim çok şükür darısı tüm bebek isteyenlerin başına

Aa nekadar guzel hayirli olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…