İncir kürü

Miskek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
117
115
103
Slm bayanlar ben bir sorum olacak acil cvp verirmisiniz kullanan bayanlardan cvp bekliyorum incir kürü kullanıp hamile kalan varmı gerçekten incir kürü ile hamile olunuyor mu bide infolicombi 1 aydır kullanıyorum ayriyetten incir kürü kullansam gercekten hamile kalirmiyim lutfen cvp verin
:(

İncir kürü yapmadım ama inofolic kullandığım ilk ay hamile kaldım. İncir kürü sanırım prolaktin hormonunu yükseltiyor araştırıp yapın isterseniz.

Slm bayanlar ben bir sorum olacak acil cvp verirmisiniz kullanan bayanlardan cvp bekliyorum incir kürü kullanıp hamile kalan varmı gerçekten incir kürü ile hamile olunuyor mu bide infolicombi 1 aydır kullanıyorum ayriyetten incir kürü kullansam gercekten hamile kalirmiyim lutfen cvp verin
:KK43:
ben hiç kullanmadım ama size tavsiyem kullanmadan önce prolaktine baktırın. İncirle yükseliyor çünkü. O yüksek oluncada hamile kalmanız daha zor olur

ben hiç kullanmadım ama size tavsiyem kullanmadan önce prolaktine baktırın. İncirle yükseliyor çünkü. O yüksek oluncada hamile kalmanız daha zor olur

Proklatin dahiliye uzmanından kan tahliliyle mi öğreneblirmiyim?

Proklatin dahiliye uzmanından kan tahliliyle mi öğreneblirmiyim?

prolaktinin iyiyse bile incir kuru ic gine yukselir ben bi anlam verememiştim bu kure bence sen sogan kuru yap, sonraki ay aslan pencesi cayini ic cok istersen havuc kuru yap incirsiz

Adetli değilim daha 11 gün var adetime şart mı adetli olmak

evet sonra aklin karişir sonuc istedigin gibi cikmazsa dersin keşki adetin 3 gunu yapsaydim daha dogru cikardi belki. acele etme :) adet ol sonra 3 ya 4 gunune randevu al

evet sonra aklin karişir sonuc istedigin gibi cikmazsa dersin keşki adetin 3 gunu yapsaydim daha dogru cikardi belki. acele etme :) adet ol sonra 3 ya 4 gunune randevu al

Hmm teşekkür ederim ozaman adetimi beklemem lazım zaten doğum doktoruna genel bi tahlil amaçlı gideceğim bi daha kone adetimin 3. Günü giderim bebek için 2 aydır deniyoruz çok istiyoruz maalesef olması daha :(

Hmm teşekkür ederim ozaman adetimi beklemem lazım zaten doğum doktoruna genel bi tahlil amaçlı gideceğim bi daha kone adetimin 3. Günü giderim bebek için 2 aydır deniyoruz çok istiyoruz maalesef olması daha :KK43:

normaldir biz 9 aydir denedik olmadi 9cu ay oldu ;) ben işte sogan kuru yapmiştim adet dongumu 35, 37 bazen 50 gunde bir olan adetimi 25 gune indirdi galiba sogan kuru sayesinde hamile kaldim

normaldir biz 9 aydir denedik olmadi 9cu ay oldu :KK66: ben işte sogan kuru yapmiştim adet dongumu 35, 37 bazen 50 gunde bir olan adetimi 25 gune indirdi galiba sogan kuru sayesinde hamile kaldim

Maşallah allah hayırlı ömürler versin rabbim.dileyen herkese nasip etsin banada en kısa zamanda bebek nasip etsin olmayınca strese girdim acaba birşey mi var olmuyor diye ama normal herşeyim adwt duzensizligim asla olmadı 28 gunde hep adet olurum evlendim 25 gunde bir adetli oldum 2 aydır ve yumurtlama günümü takip ediyorum herşeyi yapıyorum maalesef olmadi bu ayda aynı şekilde yaptım bakalım 11 gün sonra adet gunum acaba hamile olurmuyum inşallah olurum dilimde duamı eksik etmiyorum:(

Maşallah allah hayırlı ömürler versin rabbim.dileyen herkese nasip etsin banada en kısa zamanda bebek nasip etsin olmayınca strese girdim acaba birşey mi var olmuyor diye ama normal herşeyim adwt duzensizligim asla olmadı 28 gunde hep adet olurum evlendim 25 gunde bir adetli oldum 2 aydır ve yumurtlama günümü takip ediyorum herşeyi yapıyorum maalesef olmadi bu ayda aynı şekilde yaptım bakalım 11 gün sonra adet gunum acaba hamile olurmuyum inşallah olurum dilimde duamı eksik etmiyorum:KK43:

stress korku da etkiliyo canim ben artik bıkmiştim artik vazgectigim ay oyldu demek ki takmican kafana unut bu hamile kalma gorevini hemen kalirsin sonra inşallah rahatla başka şeylerle meşgul ol derim :)

Teşekkür ederim bende kadın doğumdan randevu aldım eğer onlar o tahlili yapıyorlarsa doktora söylerim tahlili yaptırmak için
Yapar yapar. Kürler herkestw aynı işe yaramaz dikkat edin.

stress korku da etkiliyo canim ben artik bıkmiştim artik vazgectigim ay oyldu demek ki takmican kafana unut bu hamile kalma gorevini hemen kalirsin sonra inşallah rahatla başka şeylerle meşgul ol derim :)

Bencede haklisin tamamen stresten dolayı ve ister istemez hep aklımın bi köşesinde hep düşüncemde atmaya çalışsamda keşke unutsam herşeyi stres yapmamayı ozaman nasip olur allahım nasip eder sen soğan kurunu nasıl yaptın biraz anlatirmisin o sürecini hamilelik durumlarını?

Back
X