İncir kürü

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
98
27
Merhaba bende pco var incir ve havuç suyunu denemek istiyorum faydasını gören var mı? İçipte hamile kalan bı de incir kürünü araştırırken bişey daha okudum resmi var orda yazıyo ince ince soğanın üzerine sumak döküp yemek kistlerden daha fazla korunuyomuş bunu duyan var mı deneyen lütfen bana yardım eder misiniz 2 senedir uğraşıyorum ama olmuyo 😔

Eklentiler

• Screenshot_20190802-145151.webp
    Screenshot_20190802-145151.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 69
Ya ben çok okudum incir kürüyle hamile kalan. Kaç ay denemişler olmamis incir kürüyle kalmış. Bende de pko var bende bugün baslicam yapmaya yumurta çatlamaya yardim ediyormuş zaten o olursa hamilede kalirsin cokta kafaya takmamamiz lazim bide :)

Ya ben çok okudum incir kürüyle hamile kalan. Kaç ay denemişler olmamis incir kürüyle kalmış. Bende de pko var bende bugün baslicam yapmaya yumurta çatlamaya yardim ediyormuş zaten o olursa hamilede kalirsin cokta kafaya takmamamiz lazim bide :)
İnsülin direnci yüksek olan incir kürünü kullanamazmış sanırım öyle bişey duydum ama doğru mu ki

Ben bir yerde incir kurunun bir hormonu yukselttigini duydum hormonun adini hatirlamiyorum ama o hormonu testlerde dusuk cikanlara oneriliyor incir kuru yaziyordu demem o ki su an sizin o hormon normal hatta hafif yuksekse bile etkisi kotu olmasin bilemedim

Bende pcosluyum cok arastirdim o yuzden paylasmak istedim ben bu ay sogan kurunu denedim cunku sogan kuru hakkinda hic olumsuz yorum okumadim

Kızlar ben inciri suan mevsımı dıye meyve olarak aldım ve kuru incir aldım. hergun düzenli tüketmeye calısıyorum .ben catlatma iğnesi oldum. catlatma iğnesinde 2adet yumurtam vardı. ilişki az oldu tutmadı tahminim. hamile değilim((regl olmadım henüz sadece test yaptım negatif çıktı. regl 7gün var)) ancak benım doktor yumurta sağda demıstı. ıncır yedıgım günden beri orda bı barız batma hissim var.sankı gaz dönüyo içimde gibi değişik bişey. derın nefes alırken bile batıyor.acaba olacaktı tutamadımı? yoksa incirlermi harekete geçirdi? kist yapmasından da korkuyorum bi yandan? ne dersiniz.fikir verirmisinz?

Back
X