İncir kürü

melekannet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
11
1
1
23
Merhabalar 1.5 yıllık evliyim polikistik over var hiç hamilelik oluşmadı kilomda var incir kürü denediniz mi olumlu yda olumsuz sonuçları yazarmısınız

İncir kürunü önermiyorum prolaktin ( süt hormonu) buyuk etkisi var hamile kalmak istiyorsan süt hormonu cosarsa gebe kalman zorlaşir uyariyim ben iyice arastir istersen takviye ilaclari alabilirsin saglikli haberlerimiz olsun 🤲🏻

İncir kürunü önermiyorum prolaktin ( süt hormonu) buyuk etkisi var hamile kalmak istiyorsan süt hormonu cosarsa gebe kalman zorlaşir uyariyim ben iyice arastir istersen takviye ilaclari alabilirsin saglikli haberlerimiz olsun 🤲🏻
Benim prolaktinde sıkıntı yoktu yani doktor derdi yüksek olsaydı heralde

Benim prolaktinde sıkıntı yoktu yani doktor derdi yüksek olsaydı heralde

Orasini bilmem incir kuru ile prolaktin seviyesi yukselen çok arkdas gordum okudum kullandiktan snra cikiyor zaten hormon sen yinede dikkat et umarim saglikli haberlerimiz olur 🤲🏻

Sen kür falan deniyormusun yda pco falan var mı sende

Yok ben sadece soğan kuru denedim yumurta kisti temizlemek icin oda gitti ama yenisi gelicek diye 😓 neyse gelmez insallh pco yok bende tsh sorunu var ama kontrl altinda suan ben biraz takviye ilaclarin daha iyi olcagini dusunenlerdenim benim tsh hormonu kur falan yaptigimda bozuluyor hemen etki yapiyor omega 3 kullaniyrum folik asti birde acvison takviyesi aliyorum kadin icin olani ama iste nasip kismet şans isi 🫥 rabbim daha fazla bekletmesin insallh

Back
X