- 22 Ocak 2024
- 11
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi melekannet
Merhabalar 1.5 yıllık evliyim polikistik over var hiç hamilelik oluşmadı kilomda var incir kürü denediniz mi olumlu yda olumsuz sonuçları yazarmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 gün denedim sonucum negatif çıktı cnmMerhabalar 1.5 yıllık evliyim polikistik over var hiç hamilelik oluşmadı kilomda var incir kürü denediniz mi olumlu yda olumsuz sonuçları yazarmısınız
Benimde 15. Günüm bilmiyorum hiö bir belirti yok sadece belim ağrıyor16 gün denedim sonucum negatif çıktı cnm
o belirti olmaz canım ya bazende psikolojik oluyor bende pcosta var ama negatif maalesfBenimde 15. Günüm bilmiyorum hiö bir belirti yok sadece belim ağrıyor
Kilo vermek daha etkili sonuç verir pcostaMerhabalar 1.5 yıllık evliyim polikistik over var hiç hamilelik oluşmadı kilomda var incir kürü denediniz mi olumlu yda olumsuz sonuçları yazarmısınız
Benim prolaktinde sıkıntı yoktu yani doktor derdi yüksek olsaydı heraldeİncir kürunü önermiyorum prolaktin ( süt hormonu) buyuk etkisi var hamile kalmak istiyorsan süt hormonu cosarsa gebe kalman zorlaşir uyariyim ben iyice arastir istersen takviye ilaclari alabilirsin saglikli haberlerimiz olsun![]()
o belirti olmaz canım ya bazende psikolojik oluyor bende pcosta var ama negatif maale
Benim prolaktinde sıkıntı yoktu yani doktor derdi yüksek olsaydı heralde
İnşallah ya çok istiyorumOrasini bilmem incir kuru ile prolaktin seviyesi yukselen çok arkdas gordum okudum kullandiktan snra cikiyor zaten hormon sen yinede dikkat et umarim saglikli haberlerimiz olur![]()
Bende bende ins olurİnşallah ya çok istiyorum
Sen kür falan deniyormusun yda pco falan var mı sendeBende bende ins olur![]()
Sen kür falan deniyormusun yda pco falan var mı sende