incir kürü???

arkadaslar incir kürü yapıyormusunuz yapıyorsanız nasıl?
Merhabalar ben bu ay yapmaya başladım benim tarifim şöyle; 15 adet kuru inciri 3 bardagi kaynayan suyun içine ikiye açarak atıyorum tam 20 dakika kısık ateste agzi kapalı bir tencerede kaynatiyorum. dk dolunca atesi kapatıp agzi kapalı bir şekilde demlendiriyorum iliyinça 2 ye ayirip 1 tanesini sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum diğerini de akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorum bunu adetin biter bitmez başlıyorsun ve 21 gün iciyorsun hergün taze yapılıyor 7 gün ara vererek tam 3 ay kullanıyorsun. inşallah RABBİM bu incir kurunu vesile yaparak hamile olmamızı hayırlısıyla nasip etsin eğer bu kuru yaparda ( inşallah hemen faydasını görürüz ) hamile kalırsak bir birimize haber verelim olurmu bir birimize destek oluruz çünkü damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar hayırlı geceler

Merhabalar ben bu ay yapmaya başladım benim tarifim şöyle; 15 adet kuru inciri 3 bardagi kaynayan suyun içine ikiye açarak atıyorum tam 20 dakika kısık ateste agzi kapalı bir tencerede kaynatiyorum. dk dolunca atesi kapatıp agzi kapalı bir şekilde demlendiriyorum iliyinça 2 ye ayirip 1 tanesini sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum diğerini de akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorum bunu adetin biter bitmez başlıyorsun ve 21 gün iciyorsun hergün taze yapılıyor 7 gün ara vererek tam 3 ay kullanıyorsun. inşallah RABBİM bu incir kurunu vesile yaparak hamile olmamızı hayırlısıyla nasip etsin eğer bu kuru yaparda ( inşallah hemen faydasını görürüz ) hamile kalırsak bir birimize haber verelim olurmu bir birimize destek oluruz çünkü damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar hayırlı geceler
Aynen canım ınternette soylede okudum havucta buyuk dılım seklınde atılıpmus onuda yapacam bencatlaması ıcınmıs.

Kaynayan suya ıncıdler ıkıye bolünüp 6 dk katnatılıo sonra ıcınce orta boy havuc buyuk dılımlı atılıo 4 dk daha kaynıo. Dknlendırıp ıcılıo. Bunu hergun yemekten 15 dk once kuru sogan 1 tane sumakla ye. Ikısını bırlıkte yaparsak etkı artarmıs. Tedbır buzden takdır allahtn ınsaalah bızede tez zamanda nasıp eder.

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.webp
    IMG_20141030_164327-1.webp
    255,1 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_20141031_165145.webp
    IMG_20141031_165145.webp
    398 KB · Görüntüleme: 151
Kaynayan suya ıncıdler ıkıye bolünüp 6 dk katnatılıo sonra ıcınce orta boy havuc buyuk dılımlı atılıo 4 dk daha kaynıo. Dknlendırıp ıcılıo. Bunu hergun yemekten 15 dk once kuru sogan 1 tane sumakla ye. Ikısını bırlıkte yaparsak etkı artarmıs. Tedbır buzden takdır allahtn ınsaalah bızede tez zamanda nasıp eder.

geçen ay klomene ek incir kürü yaptım , ilk kez büyüdü yumurtam , öncesinde 3 kez klomen kullandım 1 doz,2 doz, 3 doz şeklinde ama büyümediler . bu ay yine 4 doz klomene ek incir yapıyorum , yarın randevum var ,bakalım hayırlısıı :) :) :)

Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın ;) ;)

geçen ay klomene ek incir kürü yaptım , ilk kez büyüdü yumurtam , öncesinde 3 kez klomen kullandım 1 doz,2 doz, 3 doz şeklinde ama büyümediler . bu ay yine 4 doz klomene ek incir yapıyorum , yarın randevum var ,bakalım hayırlısıı :) :) :)

Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın :KK66: :KK66:
bende basladım canım ıncır kürüne ama tam ıncır sayısı olarak yapmıorm 3 bardağa 5 ıncır bölüp 6 dk kaynatıorm 1 tanede havuç atıorm 4 dk da ole kaynatıp dınlendırıorm sabah aksam aç karna ıçıorm.o kaynattığım ıncırlerı de fırsat buldukça yıyorm.ınsallah ıyı gelır.rabbım yardımcımız olsun

arkadaşlar birşey sorucam ben dün idrar testi yaptim ilk pozitif cikti 1dk sonra negatif oldu bugun gene yaptim bu sefer ikinci çizgi silik çıkmış bu nedemek sizce :(

arkadaşlar birşey sorucam ben dün idrar testi yaptim ilk pozitif cikti 1dk sonra negatif oldu bugun gene yaptim bu sefer ikinci çizgi silik çıkmış bu nedemek sizce :KK43:
canım umut vermek ıstemem ama sılık kımde çıktıysa hamileydı.ıstersen bı kan testı yaptır ınsalalh hamıssındır

ben ilk defa bugün incir kürü yaptım 2 bardak suda 10 tane inciri ağzı kapalı bi şekilde 20 dk kaynattım ama sorun şu ki 20 dk dan sonra çeyrek su bardağı incir suyu anca çıktı :) nasıl ikiye bölüyümde içiyim ben bunu oçeyrek su bardağını bu sabah içtim. ben mi bi yerde yanlış yaptım anlamadım. cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar

Back
X