Incir ve keçiboynuzu kürü deneyen kızlar nasıl yaptınız

cilek81

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
155
2
296
İstanbul
ben bu ay ıncır eşimede keçi boynuzu kuru uygulamak istiyorum nasıl yapılıyor yardımcı olurmusunuz

bu kür ne için cnm... demir eksikliği ve kansızlık mı? :44:

İncir Kürü:
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dk haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.7 GÜN BOŞLUK BIRAKILACAK VE TEKRAR 21 GÜN UYGULANACAK.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kür :

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

BEN bunu kadınlar kulübü sayfalarında buldum inşallah bir yayarı olur hepimiz için:26:

ehehehe... bende demir eksikliğine çare arıyordum ne alaka :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…