Tatlı Tarifi Incirli Tatli(Resimli)

mavi incim canim arkadasim oncelikle afiyet olsun hayatim begenmene cok sevindim sen ve bir kac arkadas deneyip yorumlarini esirgemediler cok sukur herkes sekerden yakindi fazla sekerli oluyor diye bende dun tekrar yaptim tatliyi ve seker sayilarini azalttim tarifede ekledim bu sekilde yapilirsa tam normal tatta oluyor canim bilginize

ozlemim evde hangi nisastan varsa olur misir,pirinc,bugday ama en makulu bugdaydir canim.

Prenses ellerine sağlık arkadaşım,incire bayılırım,mutlaka deneyeceğim ve resmimi ekleyeceğim inşaallah..
Libim süper resimlerin ve yorumların için teşekkürler ciğerim..
Vallahi arkadaşların dediği gibi ağzımın suyu aktı,üşenmesem gidip incir alırdım ama temizlik yaptım yorgunum.Bir daha ki sefere inşaallah..

mavi incim canim arkadasim oncelikle afiyet olsun hayatim begenmene cok sevindim sen ve bir kac arkadas deneyip yorumlarini esirgemediler cok sukur herkes sekerden yakindi fazla sekerli oluyor diye bende dun tekrar yaptim tatliyi ve seker sayilarini azalttim tarifede ekledim bu sekilde yapilirsa tam normal tatta oluyor canim bilginize

ozlemim evde hangi nisastan varsa olur misir,pirinc,bugday ama en makulu bugdaydir canim.

ilk verdiğin tarif te beğenildi :hooray:
iftar yemeği olunca yemeğin arkası+annem teyzem kayınvalidemde şeker var.
ama löp löp yediler walla. :roflol:
tamam canım
bir de öyle denicem
bu pazar da yapacağım misafirlerime cokacimcoook
yazarım gene prensesim
aman foto demeyesin bana
biliyosun elim ayağım dolanıyor
akannehir

a.s.

benimde her fırsatta yaptığım ve misafirlerim tarafından çok beğeni alan tarif vermekten yorulduğum bir tatlıdır şiddetle öneririm

not: bende ilk denemeden sonra şekeri daha az kullananlardanım tavsiye ederim iibcir tatlı bir meyve olduğu için tadı ağır gelebiliyor ama muhallebide şekeri daha az kullanırsanız mükemmel bir sonuç çıkıyor ortaya

birde bu muhallebiye takık vaziyetteyim ne zaman muhallebili tatlı yapacak olsam tüm tarifleri bir kenara bırakıp bunu yapıyorum

prensesim bende bugun yapiyorum ilk koydugundan beri canim istiyodu
bide ben inciri cok severim sizlere bakarak
simdi firina verdim serbetinde sanirim pisirmeden soguk dokucez ustune
evde sut kalmamis ancak esim isten gelince uzerine kremasini yapcam
tabiki tadina bakip ,hemde resimle birlikte
hoppppp buraya gelcem :) :) :)
insallah
ama tadini ben begencegimden eminim
inciri severim bide neskafeli serbet oh oh
iftar olsada yesek be

pirensesim sen okuyana kadar ben tadina baktim bilekaydirigubbakcemile3bogazim pek kotu be ya:jeyyar:
tatlimiza gellince valla ben cok sevdim ,hatta birazdan bu fotosunu cektigim tabagi yicemcokacimcoook
esime dedim nasil olmus adam bi lokmada goturdu belliki guzel dimi:lepi: valla oda begendi yani bizden tam not aldi, begencegimi biliyodum zaten biz incir severiz, neskafeli falan olunca guzel oldu bide icinde cevizli falan
bide bizimki cok tatli degildi ,sanirim sen tariftekileri biraz azalttin oyle yaptim bende iyi oldu tadida

veeeeee bunlarda resimlerimiz

incirtatlisif.jpg

incirlitatli2.jpg

incirtatlisi3.jpg

Çok güzel görünüyor Sempati..
Prensesimizin fikrine ve paylaşıma ; senin de emeğine sağlık..

sıra bende bende cumartesi günü yaptım. klasik tatlıların ötesinde çok değişik geldi bize. sevdik. çok hafif. ben de şekerini daha az koydum bir de kekine biraz süt kattım çok katı olmuştu çünkü. sonuc mükemmelkaydirigubbakcemile5
adsz1a.jpg

ay kizlar ben gelene kadar ne olmus burasi ballarim ya Allah sizden razi olsun tatlimi yapip begendiginiz icin beni ama cok mutlu ettiniz hepinize ayri ayri tesekkur ederim hepinizin tatlilari muhtesem gercekten hepinizi cok seviyorum canlarim

biraz gec okudum mesajlarinizi artik kusuruma bakmayin benim yaramaz annesini biraz yoruyor affedin bizi insallah en kisa zamanda yine donucem buraya

Back
X