- 27 Temmuz 2012
- 355
- 101
- 323
- Konu Sahibi incitanesi_
Evet arkadaşlar ben yıllar önce de başlık açmış ama devam ettirememiş bir üyeyim. Yıllar önce diyet ve sporla 15 kg verdim ama koruyamadım geri aldım. Maalesef ki boyum da kısa ve kilo çok kötü duruyor bende tombik tombik bir şey oluyorum. :) Ve yemek yemeyi de seviyorum maalesef.
Şu an evdekilere bile söylemedim kilomu ama buraya yazıyorum. Tamı tamına 69.9 kiloyum
Ama bu sene kararlıyım yaza kadar 55 kg. olmalıyım mezuniyetim var bu sene bol kilo belli etmeyen bir elbise giymek yerine daha hoş görünümlü bir fizikle daha güzel bir kıyafet giymek istiyorum.
İnşallah başarılı olabilirim. Sağlıklı bir zayıflama aşaması olsun istiyorum. Kahvaltıdan önce tartılmadığım için kahvaltıda ölçüyü biraz kaçırdım günlük, ama öğlen ve akşam önemli :) Hadi bakalım günlük, inşallah diyelim başlayalım. :)
Şu an evdekilere bile söylemedim kilomu ama buraya yazıyorum. Tamı tamına 69.9 kiloyum

İnşallah başarılı olabilirim. Sağlıklı bir zayıflama aşaması olsun istiyorum. Kahvaltıdan önce tartılmadığım için kahvaltıda ölçüyü biraz kaçırdım günlük, ama öğlen ve akşam önemli :) Hadi bakalım günlük, inşallah diyelim başlayalım. :)