incitanesi Zayıflıyor :))

incitanesi_

Hello Sweetie!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
355
101
323
Evet arkadaşlar ben yıllar önce de başlık açmış ama devam ettirememiş bir üyeyim. Yıllar önce diyet ve sporla 15 kg verdim ama koruyamadım geri aldım. Maalesef ki boyum da kısa ve kilo çok kötü duruyor bende tombik tombik bir şey oluyorum. :) Ve yemek yemeyi de seviyorum maalesef.

Şu an evdekilere bile söylemedim kilomu ama buraya yazıyorum. Tamı tamına 69.9 kiloyum :( Ama bu sene kararlıyım yaza kadar 55 kg. olmalıyım mezuniyetim var bu sene bol kilo belli etmeyen bir elbise giymek yerine daha hoş görünümlü bir fizikle daha güzel bir kıyafet giymek istiyorum.

İnşallah başarılı olabilirim. Sağlıklı bir zayıflama aşaması olsun istiyorum. Kahvaltıdan önce tartılmadığım için kahvaltıda ölçüyü biraz kaçırdım günlük, ama öğlen ve akşam önemli :) Hadi bakalım günlük, inşallah diyelim başlayalım. :)

Sevgili günlük evet, şu an itibarıyla diyetim iyi gidiyor bugün tartılmadım hafta bir tartılacağım. Yani haftaya çarşamba günü tartılacağım.

Dün öğlen hiçbir şey yemedim akşam da 3-4 kaşık sebze yemeği ile yoğurt yedim bol su içtim.

Kahvaltımda da light peynir, domates, salatalık yedim ve şekersiz çay içtim. Ara öğün olarak erik yiyorum. Öğle yemeğimde bir kase tarhana çorbası içtim, çok severim zaten her öğün tarhana içebilirim. :)

Dün 1 saat spor yaptım bugün de 1 saat yürüdüm.
Güzel gidiyor alışacağım inşallah :D

inş hadi kolay gelsin gerçekten çok az yiyosun sporada devam edersen çok kısa sürede verirsin sanırım kilolarını

inş hadi kolay gelsin gerçekten çok az yiyosun sporada devam edersen çok kısa sürede verirsin sanırım kilolarını

Okul açıldığı zaman spora çok vaktim olmayacak ama otobüsten 4-5 durak önce inip yürümeyi planlıyorum. :D
Başlangıçta kendimi frenleyebilirsem gerisi gelir diye düşünüyorum o yüzden az yemeye çalışıyorum, inşallah verebilirim. :)

verirsin inş bende sabahları yürüyerek işe gelmeyi tercih ettim 1 senedir fazla uzak diğil zaten 30 dk kadar akşamlarıda 20 dk kadar yürüyorum eve varmak için ama çok iyi geldi hiç diyet yapmadan kilo vermemi sağladı tavsiye ederim

Yürüme gerçekten çok iyi kilo verdiriyor, spora zamanı olmayan herkes günde 20 dk. dahi olsa yürümeli.

Evet, günlük akşam yemeğimi de yedim ve saat 20.00'dan sonra hiçbir şey yemiyorum, akşam yemeğinden 1 kase çorba içtim, 3-4 kaşık sebze yemeği yedim 3 kaşık da yoğurt yedim. :)

ben çok aşırı yemek yediğim için yediklerimi hiçbirzaman yazamadım :KK23:
ama hareketliyimde şükür çok aşırı kilo almıyorum tabi bu dikkat eden halim 71 kg bide etmesem sonucunu düşünemiyorum

Ben önceki diyetlerimde bu kadar bile yemiyordum ama o zaman çok çabuk hasta oluyordum onun için yemem gerekiyor. Bizde genetiktir de kilo ne anne tarafımda ne baba tarafımda zayıf bir akrabamız vardır o yüzden kilo almaya çok müsait bir yapım var :)

Kaç gündür yediklerimi yazamadım günlük ama çok aşırıya kaçmadan bir hafta sonu kaçamağı da yapmadım değil hani :) Çarşamba günü tartılacağım bakayım ak koyun kara koyun belli olacak :)

Incitanesi zayiflatiyor diye okudum. Tam incitanesi de ne ola ki derken gercegi gordum. Acligima ver. :KK70:

Azimli olursan istedigin kiloya ulasabilirsin. Kacamak mi yaptin unut, onune bak. Incitanesi degil de badem zayiflatiyor. Basarilar. :KK19:

Back
X