• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

inden kamadm bir durum, bana yardmc olur musunuz?

MaHlass

KK'da geçen 18 sene..
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Mart 2007
6.098
12.479
773
37
BU GÜNLERDE SÖZLÜMÜN Bİ SORUNU VAR VE BU DURUMDAN DOLAYI OLDUKÇA RAHATSIZ BUNU BANA DA YANSITIYO.. SORUN İNSANLARIN HEPSİ SADECE KENDİNİ DÜŞÜNÜO OLMASI BUNA BENDE DAHİLMİŞİM. BANA GELSİN BİRİSİ BÖYLE DEĞİL DESİN ŞU ŞU SEBEPLERDEN DOLAYI DESİN NE DERSE YAPARM AMA YOK İŞTE DİYOR.. ANNEM ŞUNLARDAN DOLAYI KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR BABAM BUNLARDAN DOLAYI KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR ÇEVREMDEKİ HERKES AYNI %80/90 KENDİNİ DÜŞÜNÜP KALAN KISMINI BİZE AYRIOLAR DİYO..BİR DE BEN STAJA BAŞLADM İLGİ GÖSTEREMİORMUYUM ACABA BUNLARI DÜŞÜNÜP HERGÜN Bİ TARTIŞMA YAŞIORUZ..BU KEZ DE ESKİ İLİŞKİLERİMDE DE ÖLE OLMUŞTU İŞE BAŞLAYINCA AYNILAŞIORLAR BEN RAHAT BIRAKINCA NİYE İLGİLENMİO OLUORUM DİYO BANA YARDIM EDİN NASIL İŞİN İÇİNDEN ÇIKICAM BU TARTIŞMA BİTSİN İSTİORUM ARTIK :(:çok üzgünüm:

%80/90 KENDıNı DÜŞÜNÜP KALAN KISMINI BıZE AYRIyOrLAR

çok net anlamadım aslında sorunu ama
bu cümle ilgimi çekti
herkes %100 onu düşünecekmiş
doğal bir insan davranışı
elbette herkes önce kendini düşünecek
sözlün de önce kendisini düşündüğü iiçin
herkes beni ya da bizi ikinci plana atıyor diye kızmıyor mu zaten

İnsanların % 80,90 kendini düşünüyor demiş nişanlınız ama maşallah kendisi % 100 kendini düşünüyor. İnsanların tek işleri nişanlınız değilki, herkes bir yaşam savaşı veriyor. Günümüzde anne babalar evlatlarına bile yeterli vakit ayıramazken, nişanlınızın çevresinden ilgi beklemesi ilginç.

her insanda biraz bencillik olmalı tabii.ama tam konuyu bilsek ne olduda böyle düşünüyor.

bi erkeğin bundan dert yanmasına şaşırdım genelde kadınlar bu tip şeylerden dert yanar
bence sözlünün dilinin altında bi bakla var
:uhm:

Tam olarak kendini düşündüğü için söylemedi bunları sadece neden insanlar böyle o yüzden anlamıyorum dedi..

Anlamadığı bişeyi anlamlandırmaya çalışıo ama sende aynısın demsi çok kötü oldu dediğiniz gibi herkesin mecburiyetleri var..ne diicem de çözecem bilmiorm işte..

Zaten insanoğlu önce kendini düşünüp mutlu ettikten sonra başkalarını düşünebilir.

Başkalarının öncelik olarak kendisini düşünmesini istemiyor ama bizzat kendisine özveri gösterilmesi taraftarı olması da garip açıkçası bu şekilde düşünerek öncelik olarak oda kendini düşünmüş olmuyormuymuş acaba.

Bahsettiğiniz şu sebebleri bilmediğim için böyle algıladım.

ÇalıŞmaya baŞladıĞımdan berı dÜŞÜnÜyormuŞ bunu bırde ben msjlarına geÇ cvp verıorm ıŞım varsa..geÇ yazdıĞımda bı ara cvp yazarsın ınŞ.dıye bı msj gelıo ardından..kabullenemıo mu ÇalıŞmamı bılmıorm bende mı Öleyım dedı bende Örnek verdım demekkı bende Öleyım ama nden ıŞte ınsanlar senı benden Çok dÜŞÜnÜorm dıye palavra atıo o zmn dedı cvp veremedım..

Back
X