Indirekt coombs testi ??

Fosforlukuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
1.404
831
83
Arkadaslar bu testi yaptirip pozitif sonuc alan var mi? Varsa eger ne gibi bi yol izlendi. Lutfen yardimci olur musunuz.

Ben testi yaptırdım canım. Benim testler negatif çıktı 10. Haftada da 28. Haftada da. Ben kan alan bayana sormuştum pozitif çıkarsa ne oluyor problem olur mu diye. O da yok korkmayın iğne yapılıyor sadece demişti. Kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor sıkıntı olmuyor diye biliyorum canım

Sagol cnm ama pozitif cktigi icin igneyi yapmiyolar 1/32 titresi. Ne yapacagimizi sasirdik. 2 farkli doktor ikiside ozel birisi prof. ikiside yapmadi igneyi. Anne karninda bebegin kan degisiminden falan bahsetti.

Çoook ilginç. E negatif çıkınca da negatif olduğu için yapmıyorlar.. ilk gebeliğin mi?
Teyzem icin actim konuyu canim. Hayir bu 4.gebelik. ilki 8bucuk aylik ölü dogum. Ondan sonra igne yapilmis. Diger iki cocuk saglikli kanlari anne gibi negatif. Suan ki gebeliktede 28.haftaya kadar bu test negatifti. Cuma gunu igne vurunmak icin gittik. Test 1/8 pozitif cikti. Arastirma hastanesinde profa gittik. Bugun test 1/32 cikti. Bebek etkilenmeye baslamis takip edicez dedi. Haftalik kan testi yapilacak. En son care anne karninda bebege kan degisimi yapilacak yada erken dogum olacak. Benim en cok merak ettigim; bu test pozitifken tekrar negatif olurmu

Ay hiçç duymadığım şeyler valla Allah şifa versin. Doktorum bana negatif çıkınca iğne olacaksın filan dememişti. Çünkü kürtajımdan sonra iğne yapıldı bir de 12. Hafta kanama yaşadım ondan sonra.. negatif çıkınca da iğne filan demedi. Problem YOk dedi. Valla bu forumda her gün başka şey okuyorum

Inanki biz halen anlamadik nasi boyle bisey oldugunu

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bebeğiniz umarım sağlığıyla kucağınıza almışsınızdır.son durumu nedir yada sorunla karşılaştınız mi benimde pozitif ve titre 1/128 pozitif çıktıktan sonra iğne fayda etmediği için yapmıyorlar

Sizede gecmis olsun. Bebegimiz dogdu cok sukur. 7.ayinda :)) hic bi sorun cikmadi gayet saglikli. Darisi size insallah

Sizede gecmis olsun. Bebegimiz dogdu cok sukur. 7.ayinda :)) hic bi sorun cikmadi gayet saglikli. Darisi size insallah
Allah razı olsun.amin inşallah.henuz gebe değilim.cunku çok kötü şeyler söylüyorlar risk çok zaten bir çocuğunuz var riske girmeyin gibi.5 tane doktora gittim sadece bir doktor olumlu konustu.korkuyoruz tekrsr çocuk sahibi olmak isteyip hamile kalırsam ya kan değişimi olursa sakat kalırsa yada ölürse diue

Ama bunu yasamadan bilemezsin ki. Allah gonlunuze gore versin insallah

Ama bunu yasamadan bilemezsin ki. Allah gonlunuze gore versin insallah
Haklısınız bir kızın var kardeşi olsun çok istiyoruz kendisine ağlayıp duruyo herkesin kardeşi var diye.dogumda ve dusuklerimde iğne olmama rağmen pozitif çıkmasına çok şaşırdım
Ama cok rabbime beterinden sakınsın bizi.hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz acaba.yasadiim şehir de üniversite hastanesi yok.sizden fikrim olur.birde hamilelik süresinde hiç ındirekt coombs titreniz arttı mı hep 1/64 de mi kaldi

Sivastayiz biz. Haftalik ölcüldu.Titre 1/8 le baslayip 64 e yukseldi. Sonra kendiliginden sifirladi. 37.hafta da tekrar 1/32 oldu ve dogum gerceklesti. Bebek sadece hafif sarilik gecirdi bi gece hastane de kaldi. Onun disinda herhangi sorun olmadi

Anladım.cevapladiginiz için çok teşekkür ederim.rabbim bebeğinize de sizlerede uzun hayırlı ömürler versin.yardimlariniz için sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…