Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadarlik hamilesiniz acabaArkadaşlar indirekt coomb pozitif titresi 1/3 çıktı sizce nasıl bi sıkıntı varmı 19 şubatta rhogam iğnesi olmuştum sizce onun etkisimi ?
5 haftaNe kadarlik hamilesiniz acaba
İlk gebeliginiz mi5 hafta
İlki düşük oldu bi kaç haftalıkken 19 şubatta o gün rhogam olmuştumİlk gebeliginiz mi
Benim de düşüğüm var hemen iğne olmuştum bu hamileliğimde benden doktor bu testi istedi indirekt combos yerineİlki düşük oldu bi kaç haftalıkken 19 şubatta o gün rhogam olmuştum
Bilmiyorum ki istermi perinatoloji bölümüne gidiyorumBenim de düşüğüm var hemen iğne olmuştum bu hamileliğimde benden doktor bu testi istedi indirekt combos yerine
Peki ilk düşükten sonra indirekt combos sonucunuz negatif miydyBilmiyorum ki istermi perinatoloji bölümüne gidiyorum
Düşükten spnra bakılmadı ilk hamileliğimde negatifti amaPeki ilk düşükten sonra indirekt combos sonucunuz negatif miydy
Ben kürtaj oldum orada negatifti iğne yapıldı kürtajdan hemen sonra siz durumu doktorunuza sorunDüşükten spnra bakılmadı ilk hamileliğimde negatifti ama
İnşallahh yaa çok teşekkür ederim 1/3 mü yoksa 1/32 mi oluyo bu değer 1/3 yazıyo ama e nabızdaCanım titrasyonun düşük oda iğnenin etkisi. İndirect combs iğnesi olduktan kısa zaman sonra hamile kalırsan indirect combs testi pozitif çıkıp titrasyon küçük çıkıyor ama zamanla negatife dönüyor. Ayda bir takip etmek lazım
İnşallahh yaa çok teşekkür ederim 1/3 mü yoksa 1/32 mi oluyo bu değer 1/3 yazıyo ama e nabızda
Şimdi doktorun yanından çıktım evet iğneden dolayıymış çok mutlu oldum teşekkürler tekrardanRica ederim.Benimde başıma gelmişti 1/16 çıkmıştı. Doktorum hiç bir sorun olmadığını iğneden kaynaklı bir süre sonra negatife döneceğini söylemişti dediği gibide oldu. Referans değerleri hastaneye göre değişiyordur belki ama baş kısmının bir olması düşük olduğu gösteriyor. Gerçek pozitiflerde 8/16-16/32 gibi çıkıyor
Aminn siz doğum yapmışmıydınızRica ederim, hayırlı olsun.Allah kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Yok malesef başka sebeplerden düşük olmuştuAminn siz doğum yapmışmıydınız
Hayırlı zamanda nasip etsin rabbimYok malesef başka sebeplerden düşük olmuştu