İndirekt coombs titre değeri acill?

Kızlar 20 gün önce hafif lekelenmem olduğu için iğne yapılmışti indrect cooms testimde negatifti.Dün bi işlem geçirdim 13 haftalığm bu işlemden sonrada hafif kanamam olduğu için doktorum iğne yapalm dedi ama indrect cooms testim bu sefer pozitif çıktı ilk kez öyle cikiyo doktorum büyük ihtimalle yirmi gün önce yapılan ignenin etkisi dedi ama küçük bi sehirdeyim riskli gebelik bölümü yok bayramdan sonra gtcem gerçekten öylemi diye baktrcam.Bu durumu yaşayan varmı bu testim hep negatifti ama smdi pozitif bende korktum devlette igneyide yapmadılar ama mecbr yapilacakms özeldeki doktorum emin 20 gün önce yapılan iğne poztf çıkar dyo aradan üç ay geçince temzleniyomus vücut ama devletteki drde belli olmaz dedi.Normalde hc poztf çıkmazdı böyle olan varmı

Kızlar 20 gün önce hafif lekelenmem olduğu için iğne yapılmışti indrect cooms testimde negatifti.Dün bi işlem geçirdim 13 haftalığm bu işlemden sonrada hafif kanamam olduğu için doktorum iğne yapalm dedi ama indrect cooms testim bu sefer pozitif çıktı ilk kez öyle cikiyo doktorum büyük ihtimalle yirmi gün önce yapılan ignenin etkisi dedi ama küçük bi sehirdeyim riskli gebelik bölümü yok bayramdan sonra gtcem gerçekten öylemi diye baktrcam.Bu durumu yaşayan varmı bu testim hep negatifti ama smdi pozitif bende korktum igneyide yapmadılar ama mecbr yapilacakms cnkü doktor emin 20 gün önce yapılan iğne poztf çıkar dyo aradan üç ay geçince temzleniyomus vücut ama devletteki drde belli olmaz dedi.Normalde hc poztf çıkmazdı böyle olan varmı
Çok yüksek ihtimal uyuşmazlık iğnesinden kaynaklı pozitif çıkması benimde o şekilde oldu korkmayın sıkıntı yok ama müsait bi zamanda doktora başvurun yinede

Çok yüksek ihtimal uyuşmazlık iğnesinden kaynaklı pozitif çıkması benimde o şekilde oldu korkmayın sıkıntı yok ama müsait bi zamanda doktora başvurun yinede
Sağol canm gdicem en kisa zamanda hc pozitif çıkmamıştı daha önce ilk kez bu kadar sık arayla yapılacak bi baktılar poztf çıktı bende şasirdim inşallah bsey yoktur korkuyorum daha önceden iki düşüğüm var kan pıhtılaşmam var iğne kullaniyorm riskli gebeyim.Şmdi bu iğne yapilmalimi onu anlamadm Dr mecbr yapacaz riske atmam iğneden poztf dedi yarn yapılacak galba.Gercekten poztfse iğnenin zararı olurmki 😏

Back
X