İnegöl

oyleiste_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
11
3
1
31
Arkadaşlar bursa inegöle tasinacagiz orada yasayan ve orayi bilenler biraz bilgilendirebilir mi

Bursa merkezde yaşadım gelip giderken uğradığım kadarıyla kendi halinde küçük biyer eşimin bi akrabası orda yaşıyo mutlu halinden merkeze yakın rahat edersiniz diye düşünüyorum

Bursa merkezde yaşadım gelip giderken uğradığım kadarıyla kendi halinde küçük biyer eşimin bi akrabası orda yaşıyo mutlu halinden merkeze yakın rahat edersiniz diye düşünüyorum
tesekkur ederim bir kez gittim ama hayat nasildir bilemiyorum keske yasayan baskalari olsa yaa okullar nasildir insani nasildir cevresi vesaire komsuluk var mi

Gayet güzel sakin bi yer sadece havası biraz nemli
Yazları çok sıcak oluyor

Onun harici nezih bir ilçe

Bursa’da yaşıyorum Bursalıyım
Bursa’ya göre daha küçük bir yer nerden geliyorsunuz

Evet istanbul ama istanbul besiktas degil betonlar arasi
İstanbulun varoslarindan geliyorsaniz cok farkli gelmez size semt olarak. Tam yer soyleseydiniz daha net bir sey soyleyebilirdim. Bursa merkezde de yasasaniz ayni etki. Bursada yasanacak tek yer sehir dislari,Nilufer taraflari,bir de mustakil ev secenekleri icin de Alacam taraflari cunku. Bursa kocaman bir köydür. Bazi yerleri guzeldir sadece. Bir de ulasim acisindan kolay,Merkezden 20 dakikada dagdasiniz,20 dakikada denizde.

Bursayı bu kadar aşağılamayın lütfen sadece Bursa’da yok kötü semtler öyle bir yazmışsınız ki Bursa’nın heryeri kötü gibi..
Mesela çarşamba şehreküstü altıparmak buralarda genelde küçük Suriye olarak geçiyor
Hürriyet semti çok iyidir çekirge güzeldir bademli güzeldir özlüce güzeldir
Her şehirin kötü semtleri vardır

Asagilamiyorum ki var olani anlatiyorum. Kucuk suriye dedigimiz yerler Bursa merkez zaten. İnegolle ayni. Yasayan insan profili de benzer. 36 yillik Bursaliyim ne ise onu anlatiyorum. Begenmek zorunda degilsiniz siz de kendi fikrinizi soyleyin gecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…