benim oglumda da var . Ben yumurtaya basladim 2 gundur . suan iin bir sorun yok umarim cikmaz da .... Ama cok az veriyorum .. sizin doktor neden yumurtayi yasak etti onu anlamadim ... Acaba benimdemi vermemem gerekiyor ...
pregomin kullananlar çok acilll
slm arkadaşlar kızımda 9 aylıktan beri inek sütü alerjisi var. 8 aylık olana kadar emzirdim şuan 1 aydır süt yok.ve emmiyor artık kesin olarak pregomin mamayı devamlı kullanmalıyız.bugün bütün gün hastanelerdeydim.pregomin mama için rapor çıkartmak için.ama artık devletin karşılamadığı söylendi bu tarihten itibaren.peki sizlerden kullananlar.nasıl alıyorsunuz?raporlarınız hala geçerlimi?neden bana çıkartmadılar.çok moralim bozuk.kızımda alerji var neyediricem süt yerine geçsin diye.bu mamayı almak şart ama aylık mama tutarı günde 800-1000 ml arası verirsen 600 ytl buluyor.karşılama gücüm yok.fikri olanlar lütfen yardımcı olun.raporlular hala alıyormu merak ediyorum.bize vermediler
yumurta alerjisi olsa tepki veriridi canım. bizim kan tahlilinde çıktı 3 aylıkken, hiç vermedim ben.
yumurta allerjisi hemen tepki verirmi , gerci ben cok az veriyorum . leblebi buyuklugunde bu cokmu az acaba
slm arkadaşlar kızımda 9 aylıktan beri inek sütü alerjisi var. 8 aylık olana kadar emzirdim şuan 1 aydır süt yok.ve emmiyor artık kesin olarak pregomin mamayı devamlı kullanmalıyız.bugün bütün gün hastanelerdeydim.pregomin mama için rapor çıkartmak için.ama artık devletin karşılamadığı söylendi bu tarihten itibaren.peki sizlerden kullananlar.nasıl alıyorsunuz?raporlarınız hala geçerlimi?neden bana çıkartmadılar.çok moralim bozuk.kızımda alerji var neyediricem süt yerine geçsin diye.bu mamayı almak şart ama aylık mama tutarı günde 800-1000 ml arası verirsen 600 ytl buluyor.karşılama gücüm yok.fikri olanlar lütfen yardımcı olun.raporlular hala alıyormu merak ediyorum.bize vermediler
Ben hicbisekilde yediremedm yaa#emir4545 bizde yeni kullanmaya başladık meyve püresi ile karıştırıyorum doktor sıvı vanilya demişti onu kullanmadım bir ölçek koyuyorum şimdilik belki ondan yiyor kuzum emdiği için az ölçek veriyorum günlük 2-3 ölçek şimdilik
Vanilya şurubunu öneren doktordan hayır gelmez bence. Ne kadar sağlıklı. Bizim doktorda vanilya şurubu yada pekmez kat Dedi. 15 ayına kadar anne sütü alan bebeğime 15 Aydan sonra mama vermek ne kadar mantıklı. Delircem. Çorba yesin yapmasın kahvaltı daha iyi mama vermektenseBen hicbisekilde yediremedm yaa( ama meyve puresini hala severek yiyo onada katayim bakalm cok tesekkur ediyorumm mesajin icin
. Canım meyve püresiyle nasıl veriyosun? Şuan bende bu durumdayım#emir4545 bizde yeni kullanmaya başladık meyve püresi ile karıştırıyorum doktor sıvı vanilya demişti onu kullanmadım bir ölçek koyuyorum şimdilik belki ondan yiyor kuzum emdiği için az ölçek veriyorum günlük 2-3 ölçek şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?