merhabalar canım bende 2 yıl önce öğrendim pkolu olduğumu + çikolata kistim de var. bekara avrat boşaması kolay derler gerçekten yaşamayan bilemez kadınların anne olmak uğruna neler çektiğini. banada herkes takma takma takma dedi bende hep taktım insanın elinde değil ki her seferinde beklentiye giriyorsun ne zaman benim de bir bebeğim olacak, neden benim bebeğim olmuyor diye diye kafayı yiyorsun. ta ki en son gittiğim dr kontrolünde drum bana o kadar stres yapıyor o kadar kafaya takıyorsun kı tüp bebek de yapsam olmaz çocuğun diyene kadar.baktım vücum bu stresi kaldıramıyor ve benim stresim yüzünden hamile kalamıyorum kendime gelmem ve rahatlamam lazım dedim ve tedaviyi bir süreliğine bıraktım. tedaviyi bıraktıktan 2 ay sonra büyük bir sokla hamile olduğumu öğrendim. inşallah RABBİMİN izni ile 5 hafta sonra melek kızımı kucağıma alacağım sağlıkla sıhhatle inşallah. insan isteyınce herseyın üstesinden geliyor. sende ümidini kaybetme kendini rahatlatmaya caliş inşallah tüm evlat hasreti çekenler yavrularına kavuşur. RABBİMİN HERSEYE GÜCÜ YETER. sadece sabret umuyorum hersey çok güzel olacak İNSALLAH