- 22 Mart 2016
- 1.600
- 1.240
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
-
o doktor gitsin diplomayı yaksın ! ne demek tıkanıklığı açamamış bunun için verilen ilaçlar var ! Sizinde dediğniz gibi tüpler açılabiliyor başka doktora görün canım hemen hemde ! doğal yollardan hamile kalırsın kist falan da kalmamış tüpleri açtıkları gibi şansın çooook ama çok yüksek.. seni üzmek istemem ama uğraşmamış senin tüpler ile ameliyat eden doktor benim heryerim yapışıktı nerdeyse ama halletti doktorum sağ olsun .. sende acilen daha düzgün bir doktora görün başından geçenleri de anlat bir an önce doğal yoldan hamile kalmanın peşine düş canım.. bazı doktorlar nedense para peşinde ve DUYGUSUZ!
Canım hangi şehirdesin sen ?? bana çok mantıksız geldi doktorun bu dedikleri ... Yahu açıyorlar o tıkanıklığı rahimden ilaç vererek .. böyle saçmalık olamaz ya ! üzme sen kendini boşver erkek tarafını Herkes kendi işine baksın !ayrıca hıc bır ılac vs kullanmadım tanıdık vasıtası ıle tanıstık doktorum ıle rıca ıle baktı.hsg vs cekme olmadı benım amelıyatım kıst ıcın acıldı ancak tup ler yapısıklık oldugunu da gormus acmaya calısmıs ama acılamadı dedı bugunde gorustum bekleyeceksın ıkı ay sonra gel dedi bakalım ne olacak
istanbuldayım avrupa yakası hem amleıyat basında hemde amelıyat sırasında ılac ıkı defa vermısler ancak hıc gıtmemıs basından dahı verememıs o yuzden ne kadar tıkanıklık var bılmıyorum annem sagolsun ılgılenıyor capaya gotureyım dıyor ama amelıyatım daha yenı bıraz beklemek ıstıyorum bır hafta olacakCanım hangi şehirdesin sen ?? bana çok mantıksız geldi doktorun bu dedikleri ... Yahu açıyorlar o tıkanıklığı rahimden ilaç vererek .. böyle saçmalık olamaz ya ! üzme sen kendini boşver erkek tarafını Herkes kendi işine baksın !
masallah ya allah kucagna almayı nasıp eder cok sevındım sızın adınıza ya masallah sızın gıbı mucızevı durumları gorunce umıdım artıyorBen neler yaşadım ya hatta konu açtım sırf bu yüzden .. Benim bağırsaklara kadar yapışmıştı hatta şu an bile rahime yapışık yumurtalığım var ve ben 2 ya da 3 haftalık hamileyim
Daha çok yeni ameliyatın bi tamamen iyileş bakalım.. biz o hatır ile gidilen doktorları çok iyi biliyoruz emin ol bende öyle gittim de az daha beni kanser ediyorlardı ! Sen bi iyileş canım sonra bi kaç doktor gez annenden Allah razı olsun evlat olunca her yolu deniyorlar napsınlar .. Tek doktorla sakın kalma Ricaaa ediyorummasallah ya allah kucagna almayı nasıp eder cok sevındım sızın adınıza ya masallah sızın gıbı mucızevı durumları gorunce umıdım artıyor
Ben yalovada yaşıyorum özel hastanede 4 yıl önce sigorta ile birlikte 900 tlye açık ameliyat oldum.. 8 aydır evliyim ve bu ay bebek düşündüm ve kistim olmasına rağmen tuttu allaha şükürcok sagolun oyle annelerın hakkı odenmez gercekten .siz hangi doktora gıttınız ıstanbulda ıse acaba ısmını alabılır mıyım ozel mı devlet mı.maddı olarak ozele gucumuz yok devlete gıdıyorum suan.kac yıl sonra hamıle kaldınız acaba
Allah senden de razı olsun canım benim ...hmm cok sagolun allah razı olsun ınsallah artık dıkkat edecegım bır dr ıle kalmayacagım ınsallah bakalım nasıpde ne var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?