kapalı tuplerimle şansım ne:(

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin senin durumundan değil ama eşimin bi akrabası var 5 sene bebeği olmamış en sonunda rahim filmi istemişler çektirmiş senin çocuğun olmaz tüplerin kapalı demişler fakat o ay hamile kalmış yanı Allahın bileceği iş tabide böyle bir ornek verebilirim
böyle örneklerden insallah bırıde ben olurum ya tup bebek sorunum var maalesef esım pek sıcak bakmıyor:(

Normal de basit kist ağrı yapmazmış ama benim yapıyor özellikle yürürken :S
Basit kist yüzünden 10 gün içinde 2 kez regl oldum sonra progestan kullandım 10 gün şimdi de regl olmuyorum 2 aydır.o_O
bence hemen baska bır dr a gorun ben cektım sen cekme basıt dıyorlar ama bende basıt cıkmadı kac ay oyalandım

bence hemen baska bır dr a gorun ben cektım sen cekme basıt dıyorlar ama bende basıt cıkmadı kac ay oyalandım

Biri çikolata kisti zaten o kesin, 6 ay visanne kullandım. Hiç regl görmedim küçülsün diye, 1,5 cm küçüldü.
İlaçtan dolayı basit kist oluştu bu seferde 4 cm gideceğim zaten doktora yine, inşallah kaybolmuştur.
Sana da Allah şifa versin, hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Yok alınmıyor eger tüplerde sıvı yoksa alınmaz sıvı olunca bebeğim üzerine damlar bu yüzden bebek tutunmazmış Dr bize öyle demişti[/QUOTE]

Biri çikolata kisti zaten o kesin, 6 ay visanne kullandım. Hiç regl görmedim küçülsün diye, 1,5 cm küçüldü.
İlaçtan dolayı basit kist oluştu bu seferde 4 cm gideceğim zaten doktora yine, inşallah kaybolmuştur.
Sana da Allah şifa versin, hakkında hayırlısı olsun inşallah..
amin insallah sanada rabbim en kısa zamanda sıfa versın ınsallah

Back
X