infertilite

Umutlu1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.600
1.240
133
ben 17 aylık evli bir bayanım cocugumta yok yumurtalıklarımda kist cıktı bu hafta icinde laparoskopi ameliyatı oldum sag tarfımda 3cm lik cıkolata kıstı alındı sol tarafımda ıse basit icine kanamalı kist alındı onun boyuda 4cm.ameliyatım güzel gecmis yumurtalıklarıma zarar gelmemis rahim ve yumurtalık durumum cok guzel dogurgan dedi ancak bir sorun varmıs tuplerımde yapısıklık varmıs dr acmaya calısmıs ancak acamadıgını söyledi yani suan ıkı tupumde tıkalımıs bana tup bebek onerdi.sormak istedıgım tup bebekten baska bir sansım yokmu dogal yollardan gercekten hamilelik imkansız mı.internetde jinekolojik mikrocerrahi diye birsey duydum tuplerın hasarlı kısmını cıkarıp sağlam kısımları birlestırılıyormus bu sekilde kendı tuplerın acılıp dogal gebelik meydana geliyormus yanı bu yontem ne kadar guvenilir bana yardımcı olur musunuz aranızda benim durumumda olan varmı kızlar

o doktor gitsin diplomayı yaksın ! ne demek tıkanıklığı açamamış bunun için verilen ilaçlar var ! Sizinde dediğniz gibi tüpler açılabiliyor başka doktora görün canım hemen hemde ! doğal yollardan hamile kalırsın kist falan da kalmamış tüpleri açtıkları gibi şansın çooook ama çok yüksek.. seni üzmek istemem ama uğraşmamış senin tüpler ile ameliyat eden doktor benim heryerim yapışıktı nerdeyse ama halletti doktorum sağ olsun .. sende acilen daha düzgün bir doktora görün başından geçenleri de anlat bir an önce doğal yoldan hamile kalmanın peşine düş canım.. bazı doktorlar nedense para peşinde ve DUYGUSUZ!

sagol cnm bugun gorusmeye gıttım tamamen mı tıkalı dedım tamamen dedı acmaya calıstık ancak gırıse bıle gıremedık dedı tup bebek dedı off keske tup bebek cozum olsa kayınvalıdem bıraz eskı kafa ahmet marankıyı ızlıyor tv de dıyor mus o adam tup bebek le dogan cocuk hayırsız olur hıc yaptırmayın dıye anlatamıyorum oda esımı etkılıyo yanı dr dınlen bekle olur ınsallah mucıze belkı dedı beklemek dusunmek ıstemıyorum ama son caremıde esımın aılesı tıkıyor kafayı yıycem ne yapacagımı bılmıyorumm:(siz nerde tedavı oldunuz acaba hangı sehırdesınız

ayrıca hıc bır ılac vs kullanmadım tanıdık vasıtası ıle tanıstık doktorum ıle rıca ıle baktı.hsg vs cekme olmadı benım amelıyatım kıst ıcın acıldı ancak tup ler yapısıklık oldugunu da gormus acmaya calısmıs ama acılamadı dedı bugunde gorustum bekleyeceksın ıkı ay sonra gel dedi bakalım ne olacak

o doktor gitsin diplomayı yaksın ! ne demek tıkanıklığı açamamış bunun için verilen ilaçlar var ! Sizinde dediğniz gibi tüpler açılabiliyor başka doktora görün canım hemen hemde ! doğal yollardan hamile kalırsın kist falan da kalmamış tüpleri açtıkları gibi şansın çooook ama çok yüksek.. seni üzmek istemem ama uğraşmamış senin tüpler ile ameliyat eden doktor benim heryerim yapışıktı nerdeyse ama halletti doktorum sağ olsun .. sende acilen daha düzgün bir doktora görün başından geçenleri de anlat bir an önce doğal yoldan hamile kalmanın peşine düş canım.. bazı doktorlar nedense para peşinde ve DUYGUSUZ!

ayrıca hıc bır ılac vs kullanmadım tanıdık vasıtası ıle tanıstık doktorum ıle rıca ıle baktı.hsg vs cekme olmadı benım amelıyatım kıst ıcın acıldı ancak tup ler yapısıklık oldugunu da gormus acmaya calısmıs ama acılamadı dedı bugunde gorustum bekleyeceksın ıkı ay sonra gel dedi bakalım ne olacak
Canım hangi şehirdesin sen ?? bana çok mantıksız geldi doktorun bu dedikleri ... Yahu açıyorlar o tıkanıklığı rahimden ilaç vererek .. böyle saçmalık olamaz ya ! üzme sen kendini boşver erkek tarafını Herkes kendi işine baksın !

Ben neler yaşadım ya hatta konu açtım sırf bu yüzden .. Benim bağırsaklara kadar yapışmıştı hatta şu an bile rahime yapışık yumurtalığım var ve ben 2 ya da 3 haftalık hamileyim

Canım hangi şehirdesin sen ?? bana çok mantıksız geldi doktorun bu dedikleri ... Yahu açıyorlar o tıkanıklığı rahimden ilaç vererek .. böyle saçmalık olamaz ya ! üzme sen kendini boşver erkek tarafını Herkes kendi işine baksın !
istanbuldayım avrupa yakası hem amleıyat basında hemde amelıyat sırasında ılac ıkı defa vermısler ancak hıc gıtmemıs basından dahı verememıs o yuzden ne kadar tıkanıklık var bılmıyorum annem sagolsun ılgılenıyor capaya gotureyım dıyor ama amelıyatım daha yenı bıraz beklemek ıstıyorum bır hafta olacak

Ben neler yaşadım ya hatta konu açtım sırf bu yüzden .. Benim bağırsaklara kadar yapışmıştı hatta şu an bile rahime yapışık yumurtalığım var ve ben 2 ya da 3 haftalık hamileyim
masallah ya allah kucagna almayı nasıp eder cok sevındım sızın adınıza ya masallah sızın gıbı mucızevı durumları gorunce umıdım artıyor

masallah ya allah kucagna almayı nasıp eder cok sevındım sızın adınıza ya masallah sızın gıbı mucızevı durumları gorunce umıdım artıyor
Daha çok yeni ameliyatın bi tamamen iyileş bakalım.. biz o hatır ile gidilen doktorları çok iyi biliyoruz emin ol bende öyle gittim de az daha beni kanser ediyorlardı ! Sen bi iyileş canım sonra bi kaç doktor gez annenden Allah razı olsun evlat olunca her yolu deniyorlar napsınlar .. Tek doktorla sakın kalma Ricaaa ediyorum

cok sagolun oyle annelerın hakkı odenmez gercekten .siz hangi doktora gıttınız ıstanbulda ıse acaba ısmını alabılır mıyım ozel mı devlet mı.maddı olarak ozele gucumuz yok devlete gıdıyorum suan.kac yıl sonra hamıle kaldınız acaba

cok sagolun oyle annelerın hakkı odenmez gercekten .siz hangi doktora gıttınız ıstanbulda ıse acaba ısmını alabılır mıyım ozel mı devlet mı.maddı olarak ozele gucumuz yok devlete gıdıyorum suan.kac yıl sonra hamıle kaldınız acaba
Ben yalovada yaşıyorum özel hastanede 4 yıl önce sigorta ile birlikte 900 tlye açık ameliyat oldum.. 8 aydır evliyim ve bu ay bebek düşündüm ve kistim olmasına rağmen tuttu allaha şükür

gercekten muthıs hıkayenız var ve gercekten benım yasadıklarıma da benzıyor hepsı olmasada bu dr belası aynı normalde ben mayısdan bu yana kadar hep sancı ıle dr gıttım dr hep basıt kıst bırsey yok deyıp dogum kontrol hapı verıp gonderdı benı en son sancı kusma tıtreme nobetlerı ıle annem baska dr a goturdu kı ılk defa alttan muayene ettı ve sagda basıt kıstın var ancak soldakı kıst ıcıne kanamalı kıst amelıyat dedı sonra uzman bır dr yanı suankı drumuu bulduk ve amelıyat oldum ve suanda beklıyoruz belkı en bastakı doktorum ıyı olsaydı amelıyatım bıle olmaz dı belkı bu kadar uzun surdugu ıcın kıstlerım tıkadı tuplerımı dusunuyorum ama bılmıyorum herseyı bır sebebe baglamak ıstıyorum ama ımtıhanımız boyleymıs duadan baska carem kalmadı allah sızınde yardımcınız olsun ınsalllah sızın gıbı guzel sonuclar nasıp eder rabbım herkese...

o kusma titreme tansiyon düşüklüğünü bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum çok berbat bişey !!Dediğim gibi lütfen tek doktorla kalma gerekirse özele git bi muayene etsin çok fazla bişey tutmuyor muayene ücreti eğer sigortan varsa canım kendini ihmal etme hiçbişey senden değerli değil

hmm cok sagolun allah razı olsun ınsallah artık dıkkat edecegım bır dr ıle kalmayacagım ınsallah bakalım nasıpde ne var...

Back
X