İnfertiliteyi dualarla yenmek isteyenler burayaa...

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
Bu topik mucizeleri mutlulukları ve bebişlerimizide beraberinde getirir inşallah.:emir_bebek:Ben 4 yıllık evliyim 5. yılımıza yeni girdik.Herşeyi yarım yamalak yaptım.Tedavime tekrardan yeni başladım.Gebe kalamayanlar bu topikte önce ne hastalığı olursa olsun Rabbime sığınıp çocuğunun olacağına inanmalı.Doktora gittim çok iyi bir doktorum var benim adet düzensizliğim var hangi doktora gittiysem düzenlemeden klomeni verdi gönderdi ama sonuç negatif çünkü kafama o kadar çok takıyordum ki her yanım sağım solum bebekle doluydu takii doktorumu değiştirene kadar.Doktorum yaklaşık 40 dk benimle ilgilendi ve hormonları resimde tek tek gösterdi.Çocuğun olması için bazı hormonlar düşüncelerimizle birlikte rahime ulaşıyor doğal olarak bebeğimizin olmasını etkiliyor.Ben benimle birlikte pozitif bir şekilde dualarla kürlerle yola devam edecek arkadşlar arıyorum.Eğer sizde pozitif düşünce dua ve kürlerle benimle birlikte yola çıkacaksanız topiğe şimdiden hoşgeldiniz :):70::70::70:

Ben 41 gün meryem suresini okuyarak başlayacağım bu yola.Her akşam sumakla birlikte soğan yemeyi düşünüyorum.Ve yumurtlama zamanında preseed denilen bir jel varmış. Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı oluyormuş :49:onuda alıp deneyeceğim inşallah.Hep birlikte ben inanıyorum hemde çok inanıyorum Rabbimin izni ile çoğumuz hamile kalacağız inşallah.....:nazar:Bismillahirrahmanirrrahim:nazar: dedim ve açtım topiğiiii:70::70:

41 gun meryem suresını bnde yapmıstım
gunde 731 defa ya halık cek ıstersen
haz yusufun duasıda cok gusel
rabbı heblı mınnesalıhın

rabbım herkesın dualrını kabul eylesın
topıgın hayırlı bır evlat getrsın sana ınsallah

41 gun meryem suresını bnde yapmıstım
gunde 731 defa ya halık cek ıstersen
haz yusufun duasıda cok gusel
rabbı heblı mınnesalıhın

rabbım herkesın dualrını kabul eylesın
topıgın hayırlı bır evlat getrsın sana ınsallah

aminnn canımm umarım hayırlısı olur gün gün bazı duaların okunması gerektiğine inanıyorum.Söyledğin duaları uygulamaya çalışacağım inşallah.Tanıdıklarımın çoğu hamile kalabildi dualar sayesinde ve olacak inancıyla bende inanıyorum herşey çok güzel olacak ve bir gün bu topikte hamileyim diyeceğim inşallah:70::70:...

canım topiğin hayırlı uğurlu olsun.benimde evliliğimin beşinci yılı dolmak üzere.bebek yok.bende bir haftadır meryem suresini okuyorum .eşimle beraber arısütü, bal, polen yiyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bizlerede anne olmayı hayırlısı ile nasip etsin.

canım topiğin hayırlı uğurlu olsun.benimde evliliğimin beşinci yılı dolmak üzere.bebek yok.bende bir haftadır meryem suresini okuyorum .eşimle beraber arısütü, bal, polen yiyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.bizlerede anne olmayı hayırlısı ile nasip etsin.

teşekkür ederim canımmm hoşgeldinnn inşallah mucizemiz gelecek bizimdee arı sütü çok iyi diyorlar ben malesef bugün regl oldum ama soğan kürüne başlayacağım yarın bakalım hayırlıısı artık.Umarım sende birgün buradan açıklayacaksın ben hamileyim diyee...:49::70::70::70:

Site genelinde dini ve siyasi içerikli paylaşımlar yasaktır.

O nedenle konunuzu kapatmak durumundayım.

Güzel paylaşımlar dilerim.

Back
X