infertiliteyi yendim hamileyim..

cewiz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
25
9
6
35
Muğla
Arkadaşlar belki size de bir umut olurum diye açtım bu başlığı. Tam 1.5 yıl sebepsiz infertilite ile uğtaştım. 4 defa klomen+çatlatma iğnesi denedik. Bir defa kist yaptı. En son iki ay önce hsg çekildi. Çok şükür tüpler açıktı. Eşimin değerleri de gayet iyiydi. Ama olmuyordu. Klomeni bırakıp iğneli tedaviye geçelim dedi geçen ay doktor. Ama yumurta atılmamış bir ay bekleyelim bu sürede korunmaya gerek yok dedi. Ben artık aşılamaya geçeceğiz diye korkmaya başlamıştım. Tam da doktorun bekleyelim dediği ay soğan kürüne başladım.bir de uğur koşar ın Allah de ötesini bırak adlı kitabını okudum . Bana çok iyi geldi. Eşim bile moralimdeki düzelmeyi fark etti. Vee tam da doktorun bekleyelim dediği ay hamile kaldım. Sakın Umudunuzu yitirmeyin. Hayırlısıyla oluyormuş. Dualarım sizinle.

Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sevgiler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sevgiler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim cnm. Sen ne durumdasın bilemiyorum ama inşallah istediğin zaman sen de bu mucizeyi yaşarsın. Öpüyorum

Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı şeyleri bende yaşadım aşılama dediler uğur koşarın kitabını bende okudum gerçekten insana moral veriyor buay bende incir kürü yaptım bekliyorum bakalım 3 gün var adet olmama inş bende senin gibi güzel haberi alırım 2 yıldır artık çok üzüldüm yıprandım forumda gezerken okudum yazdıklarını hikayemizde çok benziyor bizimde herşey normal sebebsiz inşallah sonuda sana benzer

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gözün aydın. allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben iki kez aşılama oldum. benim de sebepsiz infertilite. soğan kürüne başladım 5. günüm bugün. rabbim inşallah bizim de yüzümüzü güldürür.

Soğan kürünü 15 gün değil de 10 gün yapsak yumurtlama gününe denk geldiği için.. Devam etsem 15 gün sorun olur mu döllenme açısından?? Tabi eğer çocuk kalacaksa? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…