ınfolic kullananlar yardim ???

ceylin-46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
2.732
1.499
83
31
Kizlar infolic diye bi ilaç ögrendim hamile kalmak için nasıl kullaniliyo adetimin 18. Günündeyim kullanmaya başlasam etkisi olurmu simdi bilgisi olanlar yazabilir mii ???

Kizlar infolic diye bi ilaç ögrendim hamile kalmak için nasıl kullaniliyo adetimin 18. Günündeyim kullanmaya başlasam etkisi olurmu simdi bilgisi olanlar yazabilir mii ???
Canım pko var mı sende genelde pkolular kullanıyor inofolic i. Pko olmayanlarinda kullandığını gordum ama burda. İki çeşidi var biri şase biri combi . Şase olan suya katılıp içiliyor aç karnına sabah akşam 2 şer paket, combi olan ise hap şeklinde günde bir tok karnına iciliyor. Bir de adet zamani başlandigini biliyorum yani ben adet zamanımda başlamıştım çünkü yumurta geliştirici özelliğe sahip

Pko vardi bende 3 ay önce 2 aylik tedavi verdi ve kontrole gittiğimde geçtigini söyledi doktor. Ben o zamaninfolic için bu ay geç kaldim eğer bu ayda hamile kalamazsam gelecek ay kullaniyim. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler

Herhangi bir zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin ben sabah akşam Olmak üzere günde 2 tane içtim şase, pkolu olanlar sabah 2 akşam 2 kullanıyor , kullandgm ay hamile kaldım adet zamanıma denk gelmişti başladgm zaman, bana vesile oldu inş sanada olur

Bende bildiğim herhangi bi rahatsızlık yoktu pko vs. Mayıs ayınca İnofolic şase kullandım sabah akşam, o ay bi değişiklik olmadı. Haziranda kullanmadım, Temmuz ayında yine bi süre sabah akşam içtim, sonra sadece sabahları içtim ve çok şükür hamile kaldım. Vesile o mu diğer yaptıklarımmı bilmiyorum ama oldu çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Herhangi bir zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin ben sabah akşam Olmak üzere günde 2 tane içtim şase, pkolu olanlar sabah 2 akşam 2 kullanıyor , kullandgm ay hamile kaldım adet zamanıma denk gelmişti başladgm zaman, bana vesile oldu inş sanada olur
Peki hergünmü içiliyo sadece bir günmü

Bende bildiğim herhangi bi rahatsızlık yoktu pko vs. Mayıs ayınca İnofolic şase kullandım sabah akşam, o ay bi değişiklik olmadı. Haziranda kullanmadım, Temmuz ayında yine bi süre sabah akşam içtim, sonra sadece sabahları içtim ve çok şükür hamile kaldım. Vesile o mu diğer yaptıklarımmı bilmiyorum ama oldu çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun sizin için. Darisi bize inşallah

Hayırlı olsun sizin için. Darisi bize inşallah
İnşallah Allah razı olsun. Zorlu bi mücadele ama en önemlisi geleceğine inanmak. İnancınızı kaybetmeyin.. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin

bana da bu ay doktor verdi,kapsül ilacını,sabah akşam tok karna birr tane dedi,ben zaten bana verdiği günden bi iki gün sora adet olurum diyodum,o gün başladım bi iki gün öncesinden olsun diye ama,hala olmadım,ikinci kutadayım.

bana da bu ay doktor verdi,kapsül ilacını,sabah akşam tok karna birr tane dedi,ben zaten bana verdiği günden bi iki gün sora adet olurum diyodum,o gün başladım bi iki gün öncesinden olsun diye ama,hala olmadım,ikinci kutadayım.
Kapsül nasıl oluyo ben tozunu duydumda kapsül daha mi etkili

bende kullandım ama adet günü falan başlatmadı dr um folik asit niyetine kullandım üç ay boyunca zaten bi sürü folik asit çeşidi denedim ve hiçbirinin fayda etmediğni görünce yarım bırakmıştım onuda:KK43:

Kızlar bende bu ay ilk kez kullandım inofolic bişey sormak istiyorum size bende sürekli bi açlık hissi oluyomu sanki sürekli açım acaba ilaçtan mi?

Kızlar selam.. Coraspin ve elevit pronatal kullanırken inofolic içmek bi zarar verir mi acaba? Ben üç düşük geçirdim, o yüzden bunları kullanıyorum. İnofolic içtiğim ay hamile kalmıştım. Ama elevitte de folik asit var acaba fazla mı gelir ikisi :)

Back
X