Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetin ilk gününden başlamıştım.Infolic ne zaman kullanirsak daha etkili olur adet dönemindemi başlanmalı ?
Tamam teşekkürlerBen adetin ilk gününden başlamıştım.
Canim ben bugün infolic aldim tozunu yarın başlayacam üstünde günde bir defa yazıyo sen günde iki defa kullanmişsin öyle daha mı etkiliHerhangi bir zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin ben sabah akşam Olmak üzere günde 2 tane içtim şase, pkolu olanlar sabah 2 akşam 2 kullanıyor , kullandgm ay hamile kaldım adet zamanıma denk gelmişti başladgm zaman, bana vesile oldu inş sanada olur
Evet günde bir yazıyor ama dediğim gibi ben daha etkili olsun diye günde 2 defa kullandm :) ki günde 4 tane kullananlarda var pko hastaları özellikleCanim ben bugün infolic aldim tozunu yarın başlayacam üstünde günde bir defa yazıyo sen günde iki defa kullanmişsin öyle daha mı etkili
Tamam canım bi yan etkisi olmadi demiEvet günde bir yazıyor ama dediğim gibi ben daha etkili olsun diye günde 2 defa kullandm :) ki günde 4 tane kullananlarda var pko hastaları özellikle
bende biraz gaz yaptıTamam canım bi yan etkisi olmadi demi
Merhaba bende adetimin 3. Gunu baslayip gunde 4 tane kullandim 1 haftada kutu bitti ama benim lekelenmelerim hic kesilmedi kesilmeden tekrar adetim geldi siz boyle birsey yasadiniz mi acababende biraz gaz yaptıbunun dışında bi yan etkisi olmadı
pkolumusun neden 4 tane kullandın ?hayır ben dediğin gibi birşey yaşamadım sebebini de bilemedm doktora görünmen de fayda varMerhaba bende adetimin 3. Gunu baslayip gunde 4 tane kullandim 1 haftada kutu bitti ama benim lekelenmelerim hic kesilmedi kesilmeden tekrar adetim geldi siz boyle birsey yasadiniz mi acaba
Bazi dokyorlat polikstik oversib diyor bazilarida degilsinpkolumusun neden 4 tane kullandın ?hayır ben dediğin gibi birşey yaşamadım sebebini de bilemedm doktora görünmen de fayda var
Canım bende de lekelenme yaptı, yumurtlamadan on gün sonra özellikle iki aydır yapıyorMerhaba bende adetimin 3. Gunu baslayip gunde 4 tane kullandim 1 haftada kutu bitti ama benim lekelenmelerim hic kesilmedi kesilmeden tekrar adetim geldi siz boyle birsey yasadiniz mi acaba
Bende günde dört tane kullanıyorum belki fazla geliyor bilmiyorum, bu ay iki tane içmeyi düşünüyorum ama en azından yumurtlamayı sağlıyorBazi dokyorlat polikstik oversib diyor bazilarida degilsin
Ilaci netten arastirdim benim gibi olanlar gunde 4 tane tuketiyorlar
Ben bi faydasinin olup olmadigini anlayamdim ki basinda ve sonunda yogun kanama ortasinda lekelenmeler devam etti 26 gun surdu simdi kesildi cok sukür tekrar adet olunce ikinci kutuya baslayayim diyorumBende günde dört tane kullanıyorum belki fazla geliyor bilmiyorum, bu ay iki tane içmeyi düşünüyorum ama en azından yumurtlamayı sağlıyor
Benim yoğun olmadı lekelenmelerim, 26 günde adet geldi, üç kutu bitirdim. Sende başla bu ay, ben ara vericem bakalım yine ara kanama olacak mı onu görmem lazımBen bi faydasinin olup olmadigini anlayamdim ki basinda ve sonunda yogun kanama ortasinda lekelenmeler devam etti 26 gun surdu simdi kesildi cok sukür tekrar adet olunce ikinci kutuya baslayayim diyorum
Kizlar infolic diye bi ilaç ögrendim hamile kalmak için nasıl kullaniliyo adetimin 18. Günündeyim kullanmaya başlasam etkisi olurmu simdi bilgisi olanlar yazabilir mii ???
Kapsül nasıl oluyo ben tozunu duydumda kapsül daha mi etkili
MerhabaBazi dokyorlat polikstik oversib diyor bazilarida degilsin
Ilaci netten arastirdim benim gibi olanlar gunde 4 tane tuketiyorlar
Canım ben infolic 1 ay kullanmistim sadece. O da nerdeyse 1 sene olacak kullanali. Ama onunla hamile kalamadim ben. Şimdi 5 aylık hanileyimMerhaba bende bir kaç gün önce başladım bakalım hayırlısıyla hamile kaldığımız inş öğreniriz inofolice Combi mi kullanıyorsun?