ınfolic kullananlar yardim ???

Infolic ne zaman kullanirsak daha etkili olur adet dönemindemi başlanmalı ?

Herhangi bir zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin ben sabah akşam Olmak üzere günde 2 tane içtim şase, pkolu olanlar sabah 2 akşam 2 kullanıyor , kullandgm ay hamile kaldım adet zamanıma denk gelmişti başladgm zaman, bana vesile oldu inş sanada olur
Canim ben bugün infolic aldim tozunu yarın başlayacam üstünde günde bir defa yazıyo sen günde iki defa kullanmişsin öyle daha mı etkili

Canim ben bugün infolic aldim tozunu yarın başlayacam üstünde günde bir defa yazıyo sen günde iki defa kullanmişsin öyle daha mı etkili
Evet günde bir yazıyor ama dediğim gibi ben daha etkili olsun diye günde 2 defa kullandm :) ki günde 4 tane kullananlarda var pko hastaları özellikle

Merhaba bende adetimin 3. Gunu baslayip gunde 4 tane kullandim 1 haftada kutu bitti ama benim lekelenmelerim hic kesilmedi kesilmeden tekrar adetim geldi siz boyle birsey yasadiniz mi acaba
pkolumusun neden 4 tane kullandın ?hayır ben dediğin gibi birşey yaşamadım sebebini de bilemedm doktora görünmen de fayda var

Merhaba bende adetimin 3. Gunu baslayip gunde 4 tane kullandim 1 haftada kutu bitti ama benim lekelenmelerim hic kesilmedi kesilmeden tekrar adetim geldi siz boyle birsey yasadiniz mi acaba
Canım bende de lekelenme yaptı, yumurtlamadan on gün sonra özellikle iki aydır yapıyor

Bazi dokyorlat polikstik oversib diyor bazilarida degilsin
Ilaci netten arastirdim benim gibi olanlar gunde 4 tane tuketiyorlar
Bende günde dört tane kullanıyorum belki fazla geliyor bilmiyorum, bu ay iki tane içmeyi düşünüyorum ama en azından yumurtlamayı sağlıyor

Bende günde dört tane kullanıyorum belki fazla geliyor bilmiyorum, bu ay iki tane içmeyi düşünüyorum ama en azından yumurtlamayı sağlıyor
Ben bi faydasinin olup olmadigini anlayamdim ki basinda ve sonunda yogun kanama ortasinda lekelenmeler devam etti 26 gun surdu simdi kesildi cok sukür tekrar adet olunce ikinci kutuya baslayayim diyorum

Ben bi faydasinin olup olmadigini anlayamdim ki basinda ve sonunda yogun kanama ortasinda lekelenmeler devam etti 26 gun surdu simdi kesildi cok sukür tekrar adet olunce ikinci kutuya baslayayim diyorum
Benim yoğun olmadı lekelenmelerim, 26 günde adet geldi, üç kutu bitirdim. Sende başla bu ay, ben ara vericem bakalım yine ara kanama olacak mı onu görmem lazım

Kizlar infolic diye bi ilaç ögrendim hamile kalmak için nasıl kullaniliyo adetimin 18. Günündeyim kullanmaya başlasam etkisi olurmu simdi bilgisi olanlar yazabilir mii ???

Merhaba bende bir kaç gün önce başladım bakalım hayırlısıyla hamile kaldığımız inş öğreniriz inofolice Combi mi kullanıyorsun?

Bazi dokyorlat polikstik oversib diyor bazilarida degilsin
Ilaci netten arastirdim benim gibi olanlar gunde 4 tane tuketiyorlar
Merhaba
Bana da Dr lar var yok demişti ama en son gittiğim Dr görünümü var gibi ama çok problem yaratmaz yine de sana inofolic verelim dedi ben bir kaç gün oldu başladım sabah bir akşam bir alınıyor fazlası zararlı olabilir belki yine de siz bilirsiniz ama fazla dozuna gerek yok inş rabbim yardımcımız olur

İnofolic kullananlar ve ne kadar süredir kullandınız faydası oldumu toz mu kapsül mü kullandınız ve inofolici Dr size niçin önerdi ?

Merhaba bende bir kaç gün önce başladım bakalım hayırlısıyla hamile kaldığımız inş öğreniriz inofolice Combi mi kullanıyorsun?
Canım ben infolic 1 ay kullanmistim sadece. O da nerdeyse 1 sene olacak kullanali. Ama onunla hamile kalamadim ben. Şimdi 5 aylık hanileyim

Kizlar bende 3 gun oldum baslayali aslinda tam adet gunumdeyim bugun yarin adet olmam lazim ama genede basladim ins bu ay guzel haber aliriz vesile olur

Back
X