Merhaba arkadaşlar...
Ben İngiliz Dili Ve Edebiyatı öğrencisiyim. İngilizceme oldukça güveniyorum...
Ayrıca 10 yıl Almanya'da yaşadım ve Türkçe'den önce Almanca öğrendiğim için anadilim gibi Almanca konuşuyorum...
Eğitimime katkı olması açısından Almanca ve İngilizce çeviri yapmak istiyorum...
İlgilenen ya da ihtiyacı olanlar özel mesaj ile ulaşabilirler...
Teşekkürler...
ne güzel canım 2 tane yabancı dil biliyorsun bende almanyaya yeni geldim ve almanca kursuna gidiyorum umarım istediğin hersey olur canını hiç sıkma :1hug:
ne güzel canım 2 tane yabancı dil biliyorsun bende almanyaya yeni geldim ve almanca kursuna gidiyorum umarım istediğin hersey olur canını hiç sıkma :1hug:
vala canım süper bende suan için sadece almanca var almanyadayım ben kursa gidiyorum daha seviyem A1 sonra bende ingilizce arkasından da isponyalca düşünüyorum kısmet tabi
vala canım süper bende suan için sadece almanca var almanyadayım ben kursa gidiyorum daha seviyem A1 sonra bende ingilizce arkasından da isponyalca düşünüyorum kısmet tabi
Evet arkadaşlar, almanca ve arapça tercümede ben yardımcı olabilirim, her iki dili çok iyi konuşurum.
Bu arada bilgisi olan varmı evden çalışıp ücretli tercüme yaptıran yerler varmı, ben ileride çocuğum olduğunda o tarz çalışmak isstiyorum evden.