Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu bolumu okuyan ve bu konuda bilgili olan arkadaşlarım size sorum olacaktı. Son yıl veya bitirince dört yılıda ne zaman bilmiyorum işte, zorunlu bir yurtdışı eğitimi var mı ? Erasmus? Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler şimdiden.
Ben ogretmenlik bolumu okumadım. Ingiliz Dili ve Edebiyati mezunuyum Hacettepe Universitesi, ustune tezsiz yuksek lisansim var, daha bilinen ismiyle meshur formasyonumuz Ogretmenlik bolumu de bence tamamen ne istedigine gore memnun kalip ya da kalmayacaginin belli oldugu bir bolum. Eger istegin ogretmen olmaksa, mecbur okuyacaksin, ya da formasyon hakki devam ettigi surece bunu alabilecegin bir bolum okuyacaksin. Fakat direkt olarak egitim fakultesi okumak daha mantikli diye biliyorum, en azindan edebiyat bolumlerine gore daha kolay oluyor, bircok arkadasim oyle soyluyor.