Ingilizcem Mi Geriledi ne

abi çalısıorm da dershaneye eğitime harcadıgım para devletten alacagım maastan fazla ya annem beni 50o tl indrm kazandıgım halde yazdırmıo degil ki yazdırdı aldıgım kaynaklar gidecegm kurslar kalemm silgm hiç bişe hesaplamıoz ki extrenin hepsi benm egitime gidio farkındaym ama alacgım neki abi 2000 tl falan yani

Okumak zor ama gerekli katlanmak zorundayiz zorluklara

şimdi bunu tartısıodu bizimkiler ben mimarlık istedim karsı cıktılar niye seni meslege yazdırmak dı da hemen meslek basına gecerdin falan siz hayatı tanımıorsunuz falan ne okuyacagımı sasırdım ama mimarlık yani benm tercihim

şimdi bunu tartısıodu bizimkiler ben mimarlık istedim karsı cıktılar niye seni meslege yazdırmak dı da hemen meslek basına gecerdin falan siz hayatı tanımıorsunuz falan ne okuyacagımı sasırdım ama mimarlık yani benm tercihim

Insallah kazanirsin :)

Sohbetinizi bölmek gibi olmasın ama aklıma şimdi geldi :) limonkız youtube a misterduncan 'ı bi arattır.adam ingiliz ve sadece youtube üzerinden ing. dersleri veriyor ve baya da eğlenceli . arama bölümüne misterduncan lesson 1 ya da ask misterduncan yaz beğeneceğini düşünüyorum..benim gördüğüm 70 den fazla ders vardı ve çok akıcı ben bakıyorum arada.. bu arada ingiliz muhipleri derneği osmanlının son dönemlerinde ille de ingiliz mandasına girmek isteruk diyenlerin kurduğu dernek. muhip arapçada seven aşık vs demek ... arapça da güzeldir bu arada o benim için hayal gibi şuan..oldukça zor bir dil...

Tesekkur ederim oncelikle cevap icin :)
Bana cok fazla bilmedigim ayrinti varmis ve sanki hic ogrenemeyecekmisim gibi geliyor
Aslinda dizilerden o kadar cok sey ogrendim ki anlatamam resmen okulda verilmeyen egitimi onlar verdi lakin bunlari konusmaya dokemiyorum sanki :)
Ve aslinda kendime bir ingilizce defteri yapip unutulabilicek ayrintilari kaliplari gramer kurallarini dizilerden duyduklari falan yazsam harika olur :) ama ona cok vakit ayiriri, ben simdi derslerimi falan unuturum :/
Allahim su universite stresi artik hayirlisiyla bitsin hepimiz icin herkesin o kadar hayali var ki ama kimse gerceklestiremiyor :(

Başarılar diliyorum, karamsarlığa kapılmayalım hiçbir zaman... :)

bende dil 11. sınıfım sürekli bilmediğim ayrıntılar çıkıyo karşıma dolayısıyla heves falan kalmıyo ve bu hafta 6 tane sınavım var ben dünden beri pc başından ayrılamıyorum. :50:

Canım eğer imkanın varsa üniversitede kesinlikle Erasmus'a gitmeni tavsiye ederim:) Gidince de Türk'lerle çok kaynaşma ki Türkçe konuşma. Etrafında sürekli yabancılar olduğu için İngilizce konuşmaya mecbursun ve ister istemez o 'konuşamam ben, ya yanlış yaparsam' çekingenliğini atıyorsun. Ben de senin gibi yazmada çok iyiydim ama ya konuşamazsam endişesi taşıyordum ama gidince bir iki cümle sonra şakır şakır bildiklerini döktürüyorsun:) Hele 1 yıl kalırsan değme keyfine:)

I hope you dont forget english...
The fact that many other languages such as english is very ungrateful :26:
You have to do is to practice and to continue to talk to your friend you're talking about .:34:
Writing is very important too.
For example, you could try günlük tutmak :27:

Günlük tutmak ne demek unuttuğum için Türkçe yazdım :27:

İngilizce öğretmeniyim ama sular seller gibi konuşamam mesela ben. :-) çünkü ortaokul çocuklarının dersleri dışında günlük hayatta birisiyle sohbet edemiyorum
Yazmaya gelince tabiki iyiyim ama konuşma tamamen pratik işi. Pratik yapmadığın sürece körelirsin.

Sohbetinizi bölmek gibi olmasın ama aklıma şimdi geldi :) limonkız youtube a misterduncan 'ı bi arattır.adam ingiliz ve sadece youtube üzerinden ing. dersleri veriyor ve baya da eğlenceli . arama bölümüne misterduncan lesson 1 ya da ask misterduncan yaz beğeneceğini düşünüyorum..benim gördüğüm 70 den fazla ders vardı ve çok akıcı ben bakıyorum arada.. bu arada ingiliz muhipleri derneği osmanlının son dönemlerinde ille de ingiliz mandasına girmek isteruk diyenlerin kurduğu dernek. muhip arapçada seven aşık vs demek ... arapça da güzeldir bu arada o benim için hayal gibi şuan..oldukça zor bir dil...

Teseklur ederim hemen bakicam :) hosuma giderse indiririm de :)
Arapca ben de ogrenmek isterim ( ogrenmek istemedgim dil var mi acaba :D) ama ogreten yok :/

Başarılar diliyorum, karamsarlığa kapılmayalım hiçbir zaman... :)
Tesekkur ederim :) kotu ozelligim malesef cok cabik karamsarliga kapilirim

bende dil 11. sınıfım sürekli bilmediğim ayrıntılar çıkıyo karşıma dolayısıyla heves falan kalmıyo ve bu hafta 6 tane sınavım var ben dünden beri pc başından ayrılamıyorum. :50:

Ben de dil sinifi olsaydim keske diyorum bazen ingilizceyle daha cok ugrasirdim
Belki de yeterince vakit ayirmiyorsundur?

Canım eğer imkanın varsa üniversitede kesinlikle Erasmus'a gitmeni tavsiye ederim:) Gidince de Türk'lerle çok kaynaşma ki Türkçe konuşma. Etrafında sürekli yabancılar olduğu için İngilizce konuşmaya mecbursun ve ister istemez o 'konuşamam ben, ya yanlış yaparsam' çekingenliğini atıyorsun. Ben de senin gibi yazmada çok iyiydim ama ya konuşamazsam endişesi taşıyordum ama gidince bir iki cümle sonra şakır şakır bildiklerini döktürüyorsun:) Hele 1 yıl kalırsan değme keyfine:)

Erasmus hayalim zaten :) Litvanyaya gitmeyi cok istiyorum :) insallah nasip kismet olur da giderim :)
Zaten ben turkce bilen biriyle hayatta ingilizce konusamam cok utamiyorum nedense :D
Bir de en erken kacinci sinifta gidilebiliniyor bir bilginiz var mi?

I hope you dont forget english...
The fact that many other languages such as english is very ungrateful :26:
You have to do is to practice and to continue to talk to your friend you're talking about .:34:
Writing is very important too.
For example, you could try günlük tutmak :27:

Günlük tutmak ne demek unuttuğum için Türkçe yazdım :27:

Teskkurler yorum icin :)
Zaten bir gunlugum var ingilizce yazdigim ama bazen cok sacma geliyor o yuzden arada yaziyorum :)
Arkadasimla da konusuyoruz ama tip okudugu icin her zaman musait degil :)

İngilizce öğretmeniyim ama sular seller gibi konuşamam mesela ben. :-) çünkü ortaokul çocuklarının dersleri dışında günlük hayatta birisiyle sohbet edemiyorum
Yazmaya gelince tabiki iyiyim ama konuşma tamamen pratik işi. Pratik yapmadığın sürece körelirsin.

Pratik imkani bulmak da cok kolay olmuyor malesef :)

Back
X