- 1 Haziran 2018
- 124
- 62
- 98
- Konu Sahibi MortalResistance
-
Yeni kullanmaya başladım kusura bakmaBu konu yok muydu zaten?
Abilerinin gece hayatı olmadıgını ve düzgün insanlar oldugunu vurgulamak amacıyla söyledimAbilerinin namazı niyazı ne alaka anlamadım.
Konuya gelecek olursak, yapacak adam gitse de yapar gitmese de yapar. Güzel kıza ihtiyaç duymaz, sıradan biriyle de aldatabilir.
Ama uzak mesafeden ilişki yürütmek zordur. İki ayda bir görmeyle birbirinize yeterince vakit ayırmış olmazsınız ve birbirinizi daha az tanıyabilirsiniz.
Bir de yurtdışına gidince oraya alışabilir, orada yaşamak isteyebilir. Siz de orada yaşayabilir misiniz daha sonra?
Bir mesleği yok mu, burada kalsa ne kadar kazanabilir? Oraya gitse ne kadar kazanacak 2 yılda?
Çevresinin düzgün olduğunu vurgulamak için .Abi namaz niyaz ? Ona niye vurgu yaptınız konuda
Aranızda güven varsa sorun olmaz bence
Çevresinin düzgün olduğunu vurgulamak için .
Çevresinin düzgün olduğunu vurgulamak için .
Turizm otelcilik okuyordu ingilizcesi iyi.. burada askeri ücret 1700 orda aylık 2000 sterlin.. sterlinin 6 lira civarı olduğunu düşünürsek ve kendi yerleri olduğunu düşünürsek orası daha mantıklıGuzel kız her yerde var. Ama iki yıl orada çalıştıktan sonra burada ne yapacak? İşi yok mu burada. Düzgün bir is bulup devam etse daha mantıklı. Ama tabi sizden izin mi istedi de bunu mu soruyorsunuz yoksa iç rahatlatmak mi istiyorsunuz bilemedim. Yapacak olan her yerde yapar. Güzelliğe bakmaz.
İngiltere musluman bir ülke değil ve ben cevresinin düzgün olduğunu vurgulamak için söyledim keşke sizde sormadan yargılamasanıznamaz niyazı olmayan düzgün değil yani..
laf nereye gidiyor bilipte yazsanız keşke..
İngiltere musluman bir ülke değil ve ben cevresinin düzgün olduğunu vurgulamak için söyledim keşke sizde sormadan yargılamasanız
Para açısından evet ama burada işte elde edeceği deneyim de önemli asgari ücrette kalmaz artar. Hep orada kalmayacak diyorsunuz o yüzden dedim ama kendi bilir tabi ki.Turizm otelcilik okuyordu ingilizcesi iyi.. burada askeri ücret 1700 orda aylık 2000 sterlin.. sterlinin 6 lira civarı olduğunu düşünürsek ve kendi yerleri olduğunu düşünürsek orası daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?